Güzel günler için oy kullandık

SİYASET 31.03.2024 - 14:11, Güncelleme: 31.03.2024 - 14:11
 

Güzel günler için oy kullandık

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Güzel günler için oyumuzu kullandık" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan oyunu eşi Demet Ayne Kotan’la birlikte Konyaaltı Siteler Mahallesi’nde kullandı. Siteler İlkokulu’nun girişinde ve okul koridorlarında yurttaşların ilgisiyle karşılaşan Kotan, oy kullanacağı sınıftaki sandık görevlileri ile tek tek tokalaştı. Cem Kotan ve eşi Demet Ayne Kotan 1302 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Kotan ailesi, gazetecilere fotoğraf verdikten sonra zarfları sandığa attı. Oy verme işleminin ardından sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Cem Kotan yaptığı açıklamada, “Daha güzel günler için Konyaaltı’nda oyumuzu kullandık. Cumhuriyet’in sesini Konyaaltı’nda yükseltmek için herkesi sandık başına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Güzel günler için oyumuzu kullandık" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan oyunu eşi Demet Ayne Kotan’la birlikte Konyaaltı Siteler Mahallesi’nde kullandı. Siteler İlkokulu’nun girişinde ve okul koridorlarında yurttaşların ilgisiyle karşılaşan Kotan, oy kullanacağı sınıftaki sandık görevlileri ile tek tek tokalaştı.

Cem Kotan ve eşi Demet Ayne Kotan 1302 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Kotan ailesi, gazetecilere fotoğraf verdikten sonra zarfları sandığa attı.

Oy verme işleminin ardından sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Cem Kotan yaptığı açıklamada, “Daha güzel günler için Konyaaltı’nda oyumuzu kullandık. Cumhuriyet’in sesini Konyaaltı’nda yükseltmek için herkesi sandık başına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.