Güzeloba'daki yangında gökyüzünü duman kapladı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.02.2024 - 15:45, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:16
 

Güzeloba'daki yangında gökyüzünü duman kapladı

Antalya'da kargılık alanda çıkan yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Yangının çıktığı bölgenin yakınındaki iş yerinde çalışanlar da itfaiye ekiplerine destek verdi.

haberimizvar.net- Yangın, saat 14.00 sıralarında Güzeloba Mahallesi'nde bulunan kargılık alanda meydana geldi. Alandan duman yükseldiğini gören yakındaki bir işletmede bulunanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarla yangın yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmeye başladı. Yangına yakın iş yerindeki çalışanlar da yangını söndürmek için itfaiye ekiplerine yardım ederken, yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonunda alevler kontrol altına alındı. Zaman zaman alevlerin boyu 5 metreye yükselirken, gökyüzünü ise duman kapladı. Yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Kargılık alanın daha önce de yangını belirtildi. 
Antalya'da kargılık alanda çıkan yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Yangının çıktığı bölgenin yakınındaki iş yerinde çalışanlar da itfaiye ekiplerine destek verdi.

haberimizvar.net- Yangın, saat 14.00 sıralarında Güzeloba Mahallesi'nde bulunan kargılık alanda meydana geldi. Alandan duman yükseldiğini gören yakındaki bir işletmede bulunanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarla yangın yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede yangın yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmeye başladı.

Yangına yakın iş yerindeki çalışanlar da yangını söndürmek için itfaiye ekiplerine yardım ederken, yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonunda alevler kontrol altına alındı. Zaman zaman alevlerin boyu 5 metreye yükselirken, gökyüzünü ise duman kapladı. Yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Kargılık alanın daha önce de yangını belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.