mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

6 kadının objektifinden hayata bakış

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.01.2026 - 09:33, Güncelleme: 15.01.2026 - 09:33
 

6 kadının objektifinden hayata bakış

Antalyalı fotoğraf sevdalısı 6 kadın, hayatın farklı yerlerinde objektiflerine yansıyan görüntüleri karma sergide birleştirip sanatseverlerin beğenisine sundu.

haberimizvar.net- Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) açılan ve '6 Bakış /6 İz' adlı sergide gazeteci Pınar Merinç, öğretmen Esengül Yaşin, mühendis Ayşegül Dursun, ekonomist yazar Nilüfer Gülerman, bankacı Şebnem Bozkurt, bilgisayar programcısı Bahar Aşık'ın birlikte çıktıkları fotoğraf gezilerinde çektikleri renkli ve siyah beyaz fotoğraf kareleri yer aldı. FOTOĞRAFA GÖNÜL VERDİLER Fotoğraf sanatına gönül veren 6 kadın, fotoğraf aracılığıyla başka yaşamları deneyimlediklerini, fotoğrafta bir anı yakalamanın insanda yaşam enerjisini ve yaşam sevincini artırdığını ifade etti. Pınar Merinç, birlikte fotoğraf yolculuğuna çıkan 6 kadının serüvenini şöyle özetledi; "6 kadın, 4 yıl önce fotoğrafçılık kursunda tesadüfen bir araya geldik, tanıştık, birbirimizle dost olduk. Kimi arkadaşlarımızın fotoğraf çekme deneyimi vardı, kimileri de ilk kez ellerine fotoğraf makinesi almıştı. Kursta iyi bir eğitim aldık, bilenler bilmediklerini, bilmeyenler ise fotoğraf sanatını ilk önce makineleri tanıyarak öğrendi. Fotoğraf gezileri düzenledik, Antalya'nın sınırlarını aştık. Ülkemizin doğal güzelliklerini, tarihi zenginliklerini, şehirlerde ve köylerdeki sosyal yaşamı fotoğrafladık. Bir anı yakalamak yaşam enerjimizi, sevincimizi artırdı. Kadınların daha çok sokağa çıkarak hayatın içine girmesi gerektiğine inandık, fotoğrafın bu anlamda önemli bir araç olduğunu gördük." ANTALYA'DA BİR İLK OLDU ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, Antalya'da ilk kez fotoğraf sevdalısı 6 kadının bir araya gelip fotoğraf sanatını sevdirmek amacıyla yola çıktıklarını, çektikleri birbirinden güzel kareleri bir araya getirip sergilediklerini söyledi. Çakcıl, galeriyi fotoğraf kareleriyle renklendiren fotoğrafçılara katılım belgesi sunup teşekkür etti.
Antalyalı fotoğraf sevdalısı 6 kadın, hayatın farklı yerlerinde objektiflerine yansıyan görüntüleri karma sergide birleştirip sanatseverlerin beğenisine sundu.

haberimizvar.net-  Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) açılan ve '6 Bakış /6 İz' adlı sergide gazeteci Pınar Merinç, öğretmen Esengül Yaşin, mühendis Ayşegül Dursun, ekonomist yazar Nilüfer Gülerman, bankacı Şebnem Bozkurt, bilgisayar programcısı Bahar Aşık'ın birlikte çıktıkları fotoğraf gezilerinde çektikleri renkli ve siyah beyaz fotoğraf kareleri yer aldı.

FOTOĞRAFA GÖNÜL VERDİLER

Fotoğraf sanatına gönül veren 6 kadın, fotoğraf aracılığıyla başka yaşamları deneyimlediklerini, fotoğrafta bir anı yakalamanın insanda yaşam enerjisini ve yaşam sevincini artırdığını ifade etti. Pınar Merinç, birlikte fotoğraf yolculuğuna çıkan 6 kadının serüvenini şöyle özetledi;

"6 kadın, 4 yıl önce fotoğrafçılık kursunda tesadüfen bir araya geldik, tanıştık, birbirimizle dost olduk. Kimi arkadaşlarımızın fotoğraf çekme deneyimi vardı, kimileri de ilk kez ellerine fotoğraf makinesi almıştı. Kursta iyi bir eğitim aldık, bilenler bilmediklerini, bilmeyenler ise fotoğraf sanatını ilk önce makineleri tanıyarak öğrendi. Fotoğraf gezileri düzenledik, Antalya'nın sınırlarını aştık. Ülkemizin doğal güzelliklerini, tarihi zenginliklerini, şehirlerde ve köylerdeki sosyal yaşamı fotoğrafladık. Bir anı yakalamak yaşam enerjimizi, sevincimizi artırdı. Kadınların daha çok sokağa çıkarak hayatın içine girmesi gerektiğine inandık, fotoğrafın bu anlamda önemli bir araç olduğunu gördük."

ANTALYA'DA BİR İLK OLDU

ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, Antalya'da ilk kez fotoğraf sevdalısı 6 kadının bir araya gelip fotoğraf sanatını sevdirmek amacıyla yola çıktıklarını, çektikleri birbirinden güzel kareleri bir araya getirip sergilediklerini söyledi. Çakcıl, galeriyi fotoğraf kareleriyle renklendiren fotoğrafçılara katılım belgesi sunup teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.