Alanya'da Halk Et sevinci

YEREL 09.02.2020 - 12:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Alanya'da Halk Et sevinci

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in halkı ucuz, kaliteli ve sağlıklı etle buluşturduğu Halk Et Mağazalarının üçüncüsü Alanya'ya açılıyor.

haberimizvar.net-Kepez İlçesi Zafer Mahallesi'nde açılan ve yoğun ilgi gören ilk satış mağazasının ardından, Manavgat'ta açılacak Halk Et'in ikinci satış mağazası için son aşamaya gelindi. Manavgat İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde açılacak Halk Et Manavgat Satış Mağazası'nın kısa süre sonra hizmete açılması planlanırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANET, Halk Et'in üçüncü mağazasını Alanya'da açmak için başlattığı çalışmalarda sona geldi. HALK ET ALANYA'DA AÇILIYOR Alanya'da mart ayı içinde hizmete açılması planlanan Halk Et Satış Mağazası, Şekerhane Mahallesi, Eczacılar Caddesi Cuma Pazarı Mevkii'nde bulunuyor. Antalyalıların güvenilir, kaliteli, sağlıklı et ürünlerine uygun fiyatla ulaşabildiği Halk Et Mağazası'nın Alanya'da da açılacak olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in halkı ucuz, kaliteli ve sağlıklı etle buluşturduğu Halk Et Mağazalarının üçüncüsü Alanya'ya açılıyor.

haberimizvar.net-Kepez İlçesi Zafer Mahallesi'nde açılan ve yoğun ilgi gören ilk satış mağazasının ardından, Manavgat'ta açılacak Halk Et'in ikinci satış mağazası için son aşamaya gelindi. Manavgat İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde açılacak Halk Et Manavgat Satış Mağazası'nın kısa süre sonra hizmete açılması planlanırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANET, Halk Et'in üçüncü mağazasını Alanya'da açmak için başlattığı çalışmalarda sona geldi.

HALK ET ALANYA'DA AÇILIYOR

Alanya'da mart ayı içinde hizmete açılması planlanan Halk Et Satış Mağazası, Şekerhane Mahallesi, Eczacılar Caddesi Cuma Pazarı Mevkii'nde bulunuyor. Antalyalıların güvenilir, kaliteli, sağlıklı et ürünlerine uygun fiyatla ulaşabildiği Halk Et Mağazası'nın Alanya'da da açılacak olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.