Aliye Coşar’dan örgüte teşekkür

SİYASET 30.12.2019 - 09:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Aliye Coşar’dan örgüte teşekkür

CHP Manavgat ilçe başkanlığına üçüncü kez seçilerek güven tazeleyen Aliye Coşar, sosyal medya hesabı üzerinden parti örgütlerine teşekkür etti.

haberimizvar.net-CHP Manavgat ilçe başkanlığına üçüncü kez seçilen Avukat Aliye Coşar, parti örgütlerine teşekkür etti. CHP’nin Antalya’daki tek kadın ilçe başkanı olan Coşar, “Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmanın gururunu yaşadım. Bizleri 3. kez bu göreve layık gören tüm örgütümüze çok teşekkür ederim. Hep birlikte halkın iktidarı için mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı. BİRLİK VE DAYANIŞMA KONGRESİ Sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür eden Coşar, “Birlik ve dayanışma içinde geçen kongremize katılarak bizlere güç veren tüm örgütümüze, il başkanımıza, il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, parti emekçilerimize, İYİ Parti ilçe başkanı ve yöneticilerine, Saadet Partisi ilçe başkanına, oda başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve basın emekçilerimize çok teşekkür ederim” dedi. 
CHP Manavgat ilçe başkanlığına üçüncü kez seçilerek güven tazeleyen Aliye Coşar, sosyal medya hesabı üzerinden parti örgütlerine teşekkür etti.

haberimizvar.net-CHP Manavgat ilçe başkanlığına üçüncü kez seçilen Avukat Aliye Coşar, parti örgütlerine teşekkür etti. CHP’nin Antalya’daki tek kadın ilçe başkanı olan Coşar, “Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmanın gururunu yaşadım. Bizleri 3. kez bu göreve layık gören tüm örgütümüze çok teşekkür ederim. Hep birlikte halkın iktidarı için mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE DAYANIŞMA KONGRESİ

Sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür eden Coşar, “Birlik ve dayanışma içinde geçen kongremize katılarak bizlere güç veren tüm örgütümüze, il başkanımıza, il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, parti emekçilerimize, İYİ Parti ilçe başkanı ve yöneticilerine, Saadet Partisi ilçe başkanına, oda başkanlarımıza, STK temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve basın emekçilerimize çok teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.