Amedspor’da bir Antalyalı

SPOR 24.08.2020 - 12:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Amedspor’da bir Antalyalı

CHP Diyarbakır il yönetim kurulu üyesi Antalyalı Meltem Gönüllü, Amed Diyarbakır Spor yönetimine seçildi

haberimizvar.net-CHP Diyarbakır il yönetim kurulu üyesi Gazeteci yazar Meltem Gönüllü Bu hafta sonu yapılan Amed Diyarbakır spor yönetimine seçildi. Aslen Antalyalı olan ve Döşemealtı’nda evi bulunan Gönüllü, geçtiğimiz Şubat  ayında yapılan CHP Diyarbakır İl Kongresi’nde il yönetimine girmiş ve büyük kurultay delegesi seçilmişti. TFF 2. Ligde mücadele eden ve ekonomik sorunlarla boğuşan Amedspor (Diyarbakır) kongresi yapıldı. Amedspor Kulübü 4. Olağanüstü Genel Kurulu Şehmus Özer Tesisleri'nde gerçekleşecekti.   Amed Diyarbakır Sportif Faaliyetler Kulübü yönetimine seçilen isimler şöyle:   Başkan – Vechettin Alsaç 1- İhsan Avcı 2- Mehmet Dalkıran 3- Heval Şimşek Sadıkoğlu 4- Mehmet Akyıl 5- Edip Ünver 6- M. Şefik Özdil 7- Meltem Gönüllü 8- Sezai Ayas 9- Devrim Çakmakçı 10- Cahit Turan 11- Ramazan Karciğa 12- Hanifi Okumuş 13- Şahin Tazgel 14- Selahattin Yıldırım 15- Şeref Gökçe 16- M.Ali Aksoy 17- Hayal Dündar 18- İbrahim Sevgi 19- Abdülmelik Kılıç 20- Renas Yıldırım 21- Suat Yıldız 22- Bedil Kaya
CHP Diyarbakır il yönetim kurulu üyesi Antalyalı Meltem Gönüllü, Amed Diyarbakır Spor yönetimine seçildi

haberimizvar.net-CHP Diyarbakır il yönetim kurulu üyesi Gazeteci yazar Meltem Gönüllü Bu hafta sonu yapılan Amed Diyarbakır spor yönetimine seçildi. Aslen Antalyalı olan ve Döşemealtı’nda evi bulunan Gönüllü, geçtiğimiz Şubat  ayında yapılan CHP Diyarbakır İl Kongresi’nde il yönetimine girmiş ve büyük kurultay delegesi seçilmişti. TFF 2. Ligde mücadele eden ve ekonomik sorunlarla boğuşan Amedspor (Diyarbakır) kongresi yapıldı. Amedspor Kulübü 4. Olağanüstü Genel Kurulu Şehmus Özer Tesisleri'nde gerçekleşecekti.

 

Amed Diyarbakır Sportif Faaliyetler Kulübü yönetimine seçilen isimler şöyle:

 

Başkan – Vechettin Alsaç

1- İhsan Avcı

2- Mehmet Dalkıran

3- Heval Şimşek Sadıkoğlu

4- Mehmet Akyıl

5- Edip Ünver

6- M. Şefik Özdil

7- Meltem Gönüllü

8- Sezai Ayas

9- Devrim Çakmakçı

10- Cahit Turan

11- Ramazan Karciğa

12- Hanifi Okumuş

13- Şahin Tazgel

14- Selahattin Yıldırım

15- Şeref Gökçe

16- M.Ali Aksoy

17- Hayal Dündar

18- İbrahim Sevgi

19- Abdülmelik Kılıç

20- Renas Yıldırım

21- Suat Yıldız

22- Bedil Kaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.