giftcardmall/mygift bizim mekan cinsel chat mobil chat sohbet izmir chat sohbet islami chat dini chat

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Antalyaspor'a 30 milyon TL yardım

SPOR 13.02.2026 - 19:11, Güncelleme: 13.02.2026 - 19:11
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Antalyaspor'a 30 milyon TL yardım

Futbolcu ve personel maaşlarını ödemekte zorlanan, kamu kurum ve kuruluşlara yüklü miktarda borcu bulunan Antalyaspor’a, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nden 30 Milyon Liralık nakdi yardım geldi. Antalyaspor Derneği üzerinden Antalyaspor A.Ş.’ye aktarılacak kaynak, belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildi.

haberimizvar.net- Yaşadığı mali kriz nedeni ile futbolcularına ödemelerini zamanında yapamayan, personeline aylardır maaş ödeyemeyen Antalyaspor’a, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden destek geldi. Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’a 30 Milyon Lira nakdi yardım yapılmasını kabul etti. 30 MİLYON LİRALIK YARDIM OYBİRLİĞİYLE GEÇTİ 5393 sayılı Belediye Kanunu’nda yer alan, “Belediyeler, gerektiğinde sporu teşvik etmek amacıyla gençlere spor malzemesi verir, amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapar ve gerekli desteği sağlar” hükmü çerçevesinde alınan karara göre, Antalyaspor Derneği’ne 30 Milyon Lira nakdi yardım yapılması teklifi meclisten oybirliğiyle geçti. ANTALYASPOR DERNEĞİ ÜZERİNDEN A.Ş.’YE AKTARILACAK Resmi olarak profesyonel kulüplere yardım yapamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, amatör branşların yönetildiği Antalyaspor Derneği üzerinden Antalyaspor A.Ş.’ye yardım edebilmek için böyle bir yol izlediği öğrenildi. Antalyaspor futbol takımını yöneten Antalyaspor A.Ş.’nin en büyük hissedarı olan Antalyaspor Derneği’ne aktarılacak 30 Milyon liralık kaynağı, dernek üzerinden Antalyaspor A.Ş.’ye aktarılacağı ve resmi kurum ve kuruluşlara olan borçların ödenmesi için kullanılacağı öğrenildi.
Futbolcu ve personel maaşlarını ödemekte zorlanan, kamu kurum ve kuruluşlara yüklü miktarda borcu bulunan Antalyaspor’a, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nden 30 Milyon Liralık nakdi yardım geldi. Antalyaspor Derneği üzerinden Antalyaspor A.Ş.’ye aktarılacak kaynak, belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildi.

haberimizvar.net- Yaşadığı mali kriz nedeni ile futbolcularına ödemelerini zamanında yapamayan, personeline aylardır maaş ödeyemeyen Antalyaspor’a, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden destek geldi. Şubat ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’a 30 Milyon Lira nakdi yardım yapılmasını kabul etti.

30 MİLYON LİRALIK YARDIM OYBİRLİĞİYLE GEÇTİ

5393 sayılı Belediye Kanunu’nda yer alan, “Belediyeler, gerektiğinde sporu teşvik etmek amacıyla gençlere spor malzemesi verir, amatör spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım yapar ve gerekli desteği sağlar” hükmü çerçevesinde alınan karara göre, Antalyaspor Derneği’ne 30 Milyon Lira nakdi yardım yapılması teklifi meclisten oybirliğiyle geçti.

ANTALYASPOR DERNEĞİ ÜZERİNDEN A.Ş.’YE AKTARILACAK

Resmi olarak profesyonel kulüplere yardım yapamayan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, amatör branşların yönetildiği Antalyaspor Derneği üzerinden Antalyaspor A.Ş.’ye yardım edebilmek için böyle bir yol izlediği öğrenildi. Antalyaspor futbol takımını yöneten Antalyaspor A.Ş.’nin en büyük hissedarı olan Antalyaspor Derneği’ne aktarılacak 30 Milyon liralık kaynağı, dernek üzerinden Antalyaspor A.Ş.’ye aktarılacağı ve resmi kurum ve kuruluşlara olan borçların ödenmesi için kullanılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.