Antalya firmasının ürünlerini alırken iki kere düşünün!

SAĞLIK 15.02.2020 - 15:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya firmasının ürünlerini alırken iki kere düşünün!

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan 74 firmaya ait 99 ürünü ifşa etti. Bakanlığın açıkladığı listede Antalya'dan ikisi aynı firmaya ait üç ürün yer aldı.

Haberimizvar.net - Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan firma ve ürünler açıklandı. Açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 sayılı 'Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'nun 31'inci maddesi 6'ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceğinin hükme bağlandığı hatırlatıldı. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı belirlenen aralarında süzme çiçek balı, alkollü ve alkolsüz içecekler, bitkisel yağ ve margarin, çikolata, et ve süt ürünlerinin yer aldığı ürünler ile firma ve üretim yerleri liste halinde paylaşıldı. LİSTEYE YER ALAN ANTALYA FİRMALARI Bakanlığın paylaştığı taklit ve tağşiş ürün üreten firmalar şöyle: "Sütsa Hakkı YALLIOĞLU Düden Mah. Hanımeli Sok. Altınova Kepez/ANTALYA. Sütsa-Hakkı Yallıoğlu Düden Mah. Hanımeli Sok. No:767 Altınova Kepez ANTALYA Satış yeri: Bahar Bitkisel Mehmet ÇIRAK Konyaaltı/ANTALYA HABER MERKEZİ
Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan 74 firmaya ait 99 ürünü ifşa etti. Bakanlığın açıkladığı listede Antalya'dan ikisi aynı firmaya ait üç ürün yer aldı.

Haberimizvar.net - Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi internet sitesinde taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan firma ve ürünler açıklandı. Açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 sayılı 'Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu'nun 31'inci maddesi 6'ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceğinin hükme bağlandığı hatırlatıldı. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı belirlenen aralarında süzme çiçek balı, alkollü ve alkolsüz içecekler, bitkisel yağ ve margarin, çikolata, et ve süt ürünlerinin yer aldığı ürünler ile firma ve üretim yerleri liste halinde paylaşıldı.

LİSTEYE YER ALAN ANTALYA FİRMALARI

Bakanlığın paylaştığı taklit ve tağşiş ürün üreten firmalar şöyle:

"Sütsa Hakkı YALLIOĞLU Düden Mah. Hanımeli Sok. Altınova Kepez/ANTALYA.

Sütsa-Hakkı Yallıoğlu Düden Mah. Hanımeli Sok. No:767 Altınova Kepez ANTALYA

Satış yeri: Bahar Bitkisel Mehmet ÇIRAK Konyaaltı/ANTALYA

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.