Antalya Havalimanı Avrupa’da üçüncü

EKONOMİ 09.08.2019 - 10:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya Havalimanı Avrupa’da üçüncü

Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI Europe), Antalya Havalimanı’nın 25 milyondan daha fazla yolcuya hizmet veren havalimanları kategorisinde Viyana ve Moskova Şeremetyevo’nun ardından üçüncü sırada yer aldığını açıkladı

haberimizvar.net Airtürk Haber’e göre Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI Europe) 2019 yılının ilk yarısına ilişkin verileri açıklarken, Antalya Havalimanı başarılı grafiğini sürdürdü. Bu yıl başarılı grafiğini devam ettiren Antalya Havalimanı’nın 2019 yılının ikinci çeyreğinde Antalya yüzde 13.5 büyüme ile Avrupa’nın en hızlı büyüyen ikinci havalimanı olduğu açıklandı. Antalya’nın yer aldığı grupta ilk sırada ise yüzde 23,4 oranı ile Viyana Havalimanı yer aldı. BÜYÜME ORANI YÜZDE 13.4 25 milyondan daha fazla yolcuya hizmet veren havalimanları kategorisinde Antalya Havalimanı Viyana ve Moskova Şeremetyevo’nun ardından üçüncü sırada yer aldı. Antalya Havalimanı’nın büyüme oranı ise yüzde 13.4 olarak açıklandı. Bu başarılı gelişme Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) sosyal medya hesabından duyuruldu. SHGM paylaşımında, “Yılın ilk yarısında Antalya Havalimanı, yüzde 13.4 büyüme ile Paris ve Madrid&Lizbon Havalimanlarını geride bırakarak, Viyana ve Moskova’dan sonra üçüncü sırada yer aldı” ifadeleri kullanıldı.
Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI Europe), Antalya Havalimanı’nın 25 milyondan daha fazla yolcuya hizmet veren havalimanları kategorisinde Viyana ve Moskova Şeremetyevo’nun ardından üçüncü sırada yer aldığını açıkladı

haberimizvar.net Airtürk Haber’e göre Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI Europe) 2019 yılının ilk yarısına ilişkin verileri açıklarken, Antalya Havalimanı başarılı grafiğini sürdürdü. Bu yıl başarılı grafiğini devam ettiren Antalya Havalimanı’nın 2019 yılının ikinci çeyreğinde Antalya yüzde 13.5 büyüme ile Avrupa’nın en hızlı büyüyen ikinci havalimanı olduğu açıklandı. Antalya’nın yer aldığı grupta ilk sırada ise yüzde 23,4 oranı ile Viyana Havalimanı yer aldı.

BÜYÜME ORANI YÜZDE 13.4

25 milyondan daha fazla yolcuya hizmet veren havalimanları kategorisinde Antalya Havalimanı Viyana ve Moskova Şeremetyevo’nun ardından üçüncü sırada yer aldı. Antalya Havalimanı’nın büyüme oranı ise yüzde 13.4 olarak açıklandı. Bu başarılı gelişme Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) sosyal medya hesabından duyuruldu. SHGM paylaşımında, “Yılın ilk yarısında Antalya Havalimanı, yüzde 13.4 büyüme ile Paris ve Madrid&Lizbon Havalimanlarını geride bırakarak, Viyana ve Moskova’dan sonra üçüncü sırada yer aldı” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.