Antalya'da Abdal Musa Sultanı Anma Etkinlikleri başlıyor

YEREL 23.06.2026 - 12:07, Güncelleme: 23.06.2026 - 12:07
 

Antalya'da Abdal Musa Sultanı Anma Etkinlikleri başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Belediyesi, Tekke Köyü Abdal Musa Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği iş birliği ile Abdal Musa Sultanı Anma Etkinlikleri, 26- 28 Haziran tarihleri arasında Elmalı İlçesi Tekke Mahallesi'nde gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net- 21. Uluslararası, 42. Ulusal Abdal Musa Sultan’ı Anma Etkinlikleri, 26 Haziran Cuma günü Elmalı Tekke Mahallesi’nde saat 12.00’de Türbe ziyareti ile başlayacak. Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin izinde; Abdal Musa Sultan’ın manevi mirasını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilecek anma etkinliklerinde deyişler, aşıkların yarışması, cem ve semah gösterileri ile türküler ve yüzyıllardır yaşatılan kültürel mirasın ezgileri Elmalı Tekke’de gerçekleştirilecek. BİRLİK VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ YAŞATILACAK Bir kadim geleneğin, birlik ve dayanışma kültürünün yaşatılacağı etkinliklerde, 26 Haziran Cuma akşamı Amfi Tiyatro’da 20.00’da Özgün Doğan, 21.30’da İlyas Şimşek-Süleyman Demir ve saat 22.00’de ise Ali Asker Er ve Adem Kepez sahne alacak. 27 Haziran Cumartesi günü ise resmi açılış töreninin ardından saat 21.00’de İlke Türkdoğan, 22.30’da Ecnaz Keleş ve 22.40’da Güler Duman- Oğuz Aksaç konseri gerçekleştirilecek. Anma etkinlikleri, 28 Haziran Pazar günü türbe ziyareti ve uğurlama töreni ile sona erecek. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Belediyesi, Tekke Köyü Abdal Musa Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği iş birliği ile Abdal Musa Sultanı Anma Etkinlikleri, 26- 28 Haziran tarihleri arasında Elmalı İlçesi Tekke Mahallesi'nde gerçekleştirilecek.

haberimizvar.net- 21. Uluslararası, 42. Ulusal Abdal Musa Sultan’ı Anma Etkinlikleri, 26 Haziran Cuma günü Elmalı Tekke Mahallesi’nde saat 12.00’de Türbe ziyareti ile başlayacak. Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin izinde; Abdal Musa Sultan’ın manevi mirasını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilecek anma etkinliklerinde deyişler, aşıkların yarışması, cem ve semah gösterileri ile türküler ve yüzyıllardır yaşatılan kültürel mirasın ezgileri Elmalı Tekke’de gerçekleştirilecek.

BİRLİK VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ YAŞATILACAK

Bir kadim geleneğin, birlik ve dayanışma kültürünün yaşatılacağı etkinliklerde, 26 Haziran Cuma akşamı Amfi Tiyatro’da 20.00’da Özgün Doğan, 21.30’da İlyas Şimşek-Süleyman Demir ve saat 22.00’de ise Ali Asker Er ve Adem Kepez sahne alacak.

27 Haziran Cumartesi günü ise resmi açılış töreninin ardından saat 21.00’de İlke Türkdoğan, 22.30’da Ecnaz Keleş ve 22.40’da Güler Duman- Oğuz Aksaç konseri gerçekleştirilecek. Anma etkinlikleri, 28 Haziran Pazar günü türbe ziyareti ve uğurlama töreni ile sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.