Antalya'da belediye ramazanda 4 çeşit yemek dağıtacak

YEREL 16.02.2026 - 11:55, Güncelleme: 16.02.2026 - 11:55
 

Antalya'da belediye ramazanda 4 çeşit yemek dağıtacak

Ramazan ayının manevi atmosferini, paylaşma ve dayanışma ruhuyla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da geleneksel sıcak yemek ikramını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kent merkezindeki mahallelerde iftar öncesi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirecek.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışma kapsamında, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Mobil Aşevi, her akşam farklı bir mahallede konuşlanacak. Her gün saat 18.00 itibarıyla başlayacak dağıtımlarda, günlük bin kişilik, 4 çeşit sıcak yemek vatandaşlara ikram edilecek. GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞUYOR Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi'nde hijyenik şartlarda hazırlanan yemekler, önceden belirlenen ve önceden duyurusu yapılacak olan noktalarda dağıtılacak. Böylece ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere Ramazan bereketini paylaşmak isteyen tüm vatandaşlar aynı sofrada buluşacak. Ramazan ayı boyunca sürecek bu hizmette, hem gönüller ısınacak hem de birlik ve beraberlik duygusu mahallelerde pekişecek.
Ramazan ayının manevi atmosferini, paylaşma ve dayanışma ruhuyla buluşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da geleneksel sıcak yemek ikramını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kent merkezindeki mahallelerde iftar öncesi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirecek.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışma kapsamında, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Mobil Aşevi, her akşam farklı bir mahallede konuşlanacak. Her gün saat 18.00 itibarıyla başlayacak dağıtımlarda, günlük bin kişilik, 4 çeşit sıcak yemek vatandaşlara ikram edilecek.

GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞUYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşevi'nde hijyenik şartlarda hazırlanan yemekler, önceden belirlenen ve önceden duyurusu yapılacak olan noktalarda dağıtılacak. Böylece ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere Ramazan bereketini paylaşmak isteyen tüm vatandaşlar aynı sofrada buluşacak. Ramazan ayı boyunca sürecek bu hizmette, hem gönüller ısınacak hem de birlik ve beraberlik duygusu mahallelerde pekişecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.