mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Antalyalı iş insanının özel jetiyle yolculuk

YEREL 27.01.2026 - 15:24, Güncelleme: 27.01.2026 - 15:24
 

Antalyalı iş insanının özel jetiyle yolculuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında hazırlanan 702 sayfalık iddianamede, tutuklu Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in Antalyalı iş insanlarıyla ilişkileri gözler önüne serildi. Gökhan Böcek'in birlikte iş yaptığı çocukluk arkadaşı F.K., "Gökhan Böcek, M.S.'nin özel jet uçağıyla Tunceli, Kıbrıs ve İstanbul'a gidip geliyor, hiçbir ödeme yapmıyordu" dedi.

haberimizvar.net- Antalya iddianamesinde tutuklu Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in Antalya'nın tanınmış iş insanlarını yılda iki kez evinde ve işyerinde ziyaret ettiği, ziyaret sonunda ise nakit paraları torbalarla taşıdığı ayrıntıları yer buldu. Gökhan Böcek'in yanında görevlendirilen belediye personelinin ifadelerinde hangi ayda hangi iş insanını ziyaret edeceği sistematik olarak anlatılırken, özel jet detayı dikkat çekti. BÖCEK'İN ÖZEL JET TERCİHİ  Gökhan Böcek'in birlikte iş yaptığı çocukluk arkadaşı F.K, ifadesinde şunları dile getirdi: "Gökhan Böcek, 2025 Mart Nisan ya da Mayıs aylarında M.S. isimli şahsa ait özel jet uçağı ile Tunceli, Kıbrıs ve İstanbul'a gidip geldiğini ve jet uçağı kullanılması ile ilgili hiçbir ödeme yapmadığını bana söylerdi. Tunceli ye gitme sebepleri ise Zuhal Böcek'in abisinin Tunceli ilinde cinayet veya adam yaralama olayına karıştığını, bu olaydan dolayı tutuklandığını bu olayın mahkemesine ailecek M.S.'ye ait jet uçağı ile gittiğini söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında hazırlanan 702 sayfalık iddianamede, tutuklu Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in Antalyalı iş insanlarıyla ilişkileri gözler önüne serildi. Gökhan Böcek'in birlikte iş yaptığı çocukluk arkadaşı F.K., "Gökhan Böcek, M.S.'nin özel jet uçağıyla Tunceli, Kıbrıs ve İstanbul'a gidip geliyor, hiçbir ödeme yapmıyordu" dedi.

haberimizvar.net-  Antalya iddianamesinde tutuklu Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in Antalya'nın tanınmış iş insanlarını yılda iki kez evinde ve işyerinde ziyaret ettiği, ziyaret sonunda ise nakit paraları torbalarla taşıdığı ayrıntıları yer buldu. Gökhan Böcek'in yanında görevlendirilen belediye personelinin ifadelerinde hangi ayda hangi iş insanını ziyaret edeceği sistematik olarak anlatılırken, özel jet detayı dikkat çekti.

BÖCEK'İN ÖZEL JET TERCİHİ 
Gökhan Böcek'in birlikte iş yaptığı çocukluk arkadaşı F.K, ifadesinde şunları dile getirdi: "Gökhan Böcek, 2025 Mart Nisan ya da Mayıs aylarında M.S. isimli şahsa ait özel jet uçağı ile Tunceli, Kıbrıs ve İstanbul'a gidip geldiğini ve jet uçağı kullanılması ile ilgili hiçbir ödeme yapmadığını bana söylerdi. Tunceli ye gitme sebepleri ise Zuhal Böcek'in abisinin Tunceli ilinde cinayet veya adam yaralama olayına karıştığını, bu olaydan dolayı tutuklandığını bu olayın mahkemesine ailecek M.S.'ye ait jet uçağı ile gittiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.