Antrenmanda yoklar

SPOR 02.05.2020 - 14:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antrenmanda yoklar

Koronavirüs nedeniyle ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta kampa girerek başlayacak Fraport TAV Antalyaspor'da, yurt dışında olan Charles ile Bahadır Öztürk antrenmana katılamayacak.

haberimizvar.net-Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de koronavirüse yönelik tedbir kapsamında ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta kampa girerek başlayacak. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün sahibi olduğu Belek'teki Regnum Carya Otel'de antrenman yapacak kırmızı beyazlılar, gruplar halinde farklı sahalarda antrenman yapacak. Koronavirüse yönelik tedbirlerin uygulanacağı kampta futbolcular ayrı odalarda konaklayıp, hijyen kurallarına uyarak çalışmalarını sürdürecek. KAMPA GİRİYOR Kırmızı beyazlılarda 7 Mayıs'ta başlayacak kampa iki futbolcu katılamayacak. Pandemi süreci başlamadan önce sakatlığının tedavisi için ülkesine giden Charles ile Almanya'da ameliyat olmasının ardından İsveç'teki ailesini yanına yerleşen Bahadır Öztürk, henüz Antalya'ya gelmedi. Kaldıkları yerde bireysel çalışmalarını yapan futbolcular, Antalya'ya dönmek için Süper Lig'de maçların oynanacağı tarihin belirlenmesini bekliyor. Uçuş yasağının kalkmasını bekleyen iki futbolcunun Antalya'ya gelebilmesi için kulüp yönetimi de gerekli adımları atmayı hedefliyor. 14 GÜN KARANTİNA Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ülkesinde bulunan Charles'in de ligin yeniden başlayacağı tarihin belli olmasının ardından Türkiye'ye gelmesi için gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. Tarihin belirlenmesi sonrası futbolcuların özel uçak ile Antalya'ya gelmesi için ilgili kurumlarla görüşmeler yapacaklarını aktaran Süğlün, iki futbolcunun kentte 14 gün karantina uygulanacağını dile getirdi.    
Koronavirüs nedeniyle ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta kampa girerek başlayacak Fraport TAV Antalyaspor'da, yurt dışında olan Charles ile Bahadır Öztürk antrenmana katılamayacak.

haberimizvar.net-Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de koronavirüse yönelik tedbir kapsamında ertelenen lig maçlarının hazırlıklarına 7 Mayıs'ta kampa girerek başlayacak. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün sahibi olduğu Belek'teki Regnum Carya Otel'de antrenman yapacak kırmızı beyazlılar, gruplar halinde farklı sahalarda antrenman yapacak. Koronavirüse yönelik tedbirlerin uygulanacağı kampta futbolcular ayrı odalarda konaklayıp, hijyen kurallarına uyarak çalışmalarını sürdürecek.

KAMPA GİRİYOR

Kırmızı beyazlılarda 7 Mayıs'ta başlayacak kampa iki futbolcu katılamayacak. Pandemi süreci başlamadan önce sakatlığının tedavisi için ülkesine giden Charles ile Almanya'da ameliyat olmasının ardından İsveç'teki ailesini yanına yerleşen Bahadır Öztürk, henüz Antalya'ya gelmedi. Kaldıkları yerde bireysel çalışmalarını yapan futbolcular, Antalya'ya dönmek için Süper Lig'de maçların oynanacağı tarihin belirlenmesini bekliyor. Uçuş yasağının kalkmasını bekleyen iki futbolcunun Antalya'ya gelebilmesi için kulüp yönetimi de gerekli adımları atmayı hedefliyor.

14 GÜN KARANTİNA

Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ülkesinde bulunan Charles'in de ligin yeniden başlayacağı tarihin belli olmasının ardından Türkiye'ye gelmesi için gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. Tarihin belirlenmesi sonrası futbolcuların özel uçak ile Antalya'ya gelmesi için ilgili kurumlarla görüşmeler yapacaklarını aktaran Süğlün, iki futbolcunun kentte 14 gün karantina uygulanacağını dile getirdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.