Başkan Esen, Ümit Uysal'ı makamında ağırladı

SİYASET 07.08.2019 - 11:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkan Esen, Ümit Uysal'ı makamında ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ağırladı. Ümit Uysal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Semih Esen, 31 Mart Mali İdareler Genel Seçimlerin tamamlanmasıyla yoğun bir tempo içinde çalışmaya başladıklarını bildirdi. Konyaaltı'nda halkla ile iç içe projeler geliştirmek istediklerini dile getiren Başkan Esen, son olarak geçtiğimiz günlerde Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. On binlerce Antalyalıyı Feslikan'da ağırladıklarını dile getiren Başkan Esen, bugün düzenleyecekleri 24. Sünnet Şöleniyle de 111 çocuğun erkekliği ilk adımı atacağını bildirdi. Bu gibi sosyal etkinliklerin yıl boyu devam edeceğini belirten Semih Esen, Muratpaşa Belediyesi'nin bu anlamda birçok projeye imza attığını bildiğini, bu anlamda da Başkan Ümit Uysal'ı tebrik ettiğini kaydetti. GECİKEN ZİYARET Seçimden sonra geçen 4,5 aylık süre içinde belediyelerin yoğun tempo içine girdiğini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yoğun programları nedeniyle geciktirilen ziyareti bu gün gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşadığını bildirdi. Ümit Uysal, Başkan Semih Esen'in Konyaaltı'nda birçok başarılı projeyi hayata geçireceğine inancının tam olduğunu belirterek, misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ağırladı. Ümit Uysal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Semih Esen, 31 Mart Mali İdareler Genel Seçimlerin tamamlanmasıyla yoğun bir tempo içinde çalışmaya başladıklarını bildirdi. Konyaaltı'nda halkla ile iç içe projeler geliştirmek istediklerini dile getiren Başkan Esen, son olarak geçtiğimiz günlerde Feslikan Yaylası Yaz Şenliklerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. On binlerce Antalyalıyı Feslikan'da ağırladıklarını dile getiren Başkan Esen, bugün düzenleyecekleri 24. Sünnet Şöleniyle de 111 çocuğun erkekliği ilk adımı atacağını bildirdi. Bu gibi sosyal etkinliklerin yıl boyu devam edeceğini belirten Semih Esen, Muratpaşa Belediyesi'nin bu anlamda birçok projeye imza attığını bildiğini, bu anlamda da Başkan Ümit Uysal'ı tebrik ettiğini kaydetti.

GECİKEN ZİYARET

Seçimden sonra geçen 4,5 aylık süre içinde belediyelerin yoğun tempo içine girdiğini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yoğun programları nedeniyle geciktirilen ziyareti bu gün gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşadığını bildirdi. Ümit Uysal, Başkan Semih Esen'in Konyaaltı'nda birçok başarılı projeyi hayata geçireceğine inancının tam olduğunu belirterek, misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.