aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Başkan Uysal: Sanat hep var

YEREL 14.06.2025 - 10:10, Güncelleme: 14.06.2025 - 10:11
 

Başkan Uysal: Sanat hep var

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu’nun “Velhasıl” isimli sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Koşullar ne olursa olsun sanattan vazgeçmiyoruz. O parantez hep hayatımızda var. Bir yerden ince şeyleri düşünmeye devam ediyoruz,” dedi.

habeerimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, Azerbaycanlı ressam Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu’nun eserlerinin yer aldığı “Velhasıl” isimli sergiye ev sahipliği yaptı. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen serginin açılışına Başkan Uysal’ın yanı sıra çok sayıda ressam ve kent sakini katıldı. Küratörlüğünü İbrahim Karaoğlu’nun üstlendiği sergide, Prof. Dr. Cebrailoğlu’nun farklı dönemlerde ürettiği, dışavurumcu ve lirik soyutlamalarla bezeli son dönem çalışmaları yer alıyor. “Velhasıl” sergisi, izleyiciye derinlikli bir görsel ve duygusal deneyim sunmayı amaçlıyor. Sergi açılışında konuşan Başkan Uysal, sanatın olmadığı bir hayatın mümkün olmadığını vurgulayarak, “Türkiye'nin iktisadi, ekonomik, siyasi, sosyolojik koşulları ne olursa olsun sanattan vazgeçmiyoruz. O parantez hep hayatımızda var. Bir yerden ince şeyleri düşünmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Serginin küratörü Karaoğlu ise, Başkan Uysal’ın “Sanata değer katmak için ne yapabilirim?” diyerek çıktığı yolda birçok başarılı işe öncülük ettiğini belirtti. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Uysal, Cebrailoğlu ve Karaoğlu’na teşekkür çiçeği takdim etti ve birlikte sergiyi gezdi.
Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu’nun “Velhasıl” isimli sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Koşullar ne olursa olsun sanattan vazgeçmiyoruz. O parantez hep hayatımızda var. Bir yerden ince şeyleri düşünmeye devam ediyoruz,” dedi.

habeerimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi, Azerbaycanlı ressam Prof. Dr. Orhan Cebrailoğlu’nun eserlerinin yer aldığı “Velhasıl” isimli sergiye ev sahipliği yaptı. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen serginin açılışına Başkan Uysal’ın yanı sıra çok sayıda ressam ve kent sakini katıldı.

Küratörlüğünü İbrahim Karaoğlu’nun üstlendiği sergide, Prof. Dr. Cebrailoğlu’nun farklı dönemlerde ürettiği, dışavurumcu ve lirik soyutlamalarla bezeli son dönem çalışmaları yer alıyor. “Velhasıl” sergisi, izleyiciye derinlikli bir görsel ve duygusal deneyim sunmayı amaçlıyor.

Sergi açılışında konuşan Başkan Uysal, sanatın olmadığı bir hayatın mümkün olmadığını vurgulayarak, “Türkiye'nin iktisadi, ekonomik, siyasi, sosyolojik koşulları ne olursa olsun sanattan vazgeçmiyoruz. O parantez hep hayatımızda var. Bir yerden ince şeyleri düşünmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Serginin küratörü Karaoğlu ise, Başkan Uysal’ın “Sanata değer katmak için ne yapabilirim?” diyerek çıktığı yolda birçok başarılı işe öncülük ettiğini belirtti. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Uysal, Cebrailoğlu ve Karaoğlu’na teşekkür çiçeği takdim etti ve birlikte sergiyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.