Beken, Romanya Fahri Konsolosu

GÜNDEM 17.10.2020 - 11:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Beken, Romanya Fahri Konsolosu

İş insanı Semih Beken'in, Romanya Antalya Fahri Konsolosu olarak göreve başlaması ve konsolosluk ofisinin açılışı için tören düzenlendi.

haberimizvar.net- İş insanı Semih Beken, Romanya'nın Antalya Fahri Konsolosu oldu. Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda'nın da katıldığı törende Semih Beken'in Romanya Antalya Fahri Konsolosu olarak göreve başlaması ve konsolosluk ofisi açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Büyükelçi Sopanda dışında, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'daki fahri konsoloslar ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Tören saygı duruşuyla başlarken Türkiye ve Romanya milli marşlarının çalınmasıyla devam etti.   'İYİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRECEĞİZ' Törenin açılış konuşmasını ise Romanya Ankara Büyükelçisi Gabrile Sopanda gerçekleştirdi. Sopanda, Semih Eken'in Romanya Antalya Fahri Konsolosu olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Sopanda, “Bugün Antalya'da genel toplantılar yaptık. Ne kadar iyi ilişkiler içerisinde olduğumuzu ve bu ilişkileri Semih Eken ile beraber nasıl geliştireceğimizden emin olduk. Turizm, tarım ve daha nice sektörlerde ilişkimizi geliştireceğimizden eminim" dedi.   PROTOKOL İMZALANDI Fahri Konsolos Semih Beken ise ülkenin tanıtılmasında ellerinden geldiğince çalıştıklarını ve birer elçi olduklarını ifade etti. Beken, “Sayın Büyükelçimizle Antalya'da yaptığımız ziyaretlerde Romanya ve Türkiye'nin ne kadar iyi anlaştığını gördük. Bunlar sayesinde nice başarıları beraber yapabilmek için bugün daha mutlu oldum ve gücü gördüm" diye konuştu. Konuşmaların ardından Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda ile Antalya Fahri Konsolosu olan Semih Beken arasında bir protokol imzalanarak, fahri konsolosluk ofisi açıldı. 
İş insanı Semih Beken'in, Romanya Antalya Fahri Konsolosu olarak göreve başlaması ve konsolosluk ofisinin açılışı için tören düzenlendi.

haberimizvar.net- İş insanı Semih Beken, Romanya'nın Antalya Fahri Konsolosu oldu. Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda'nın da katıldığı törende Semih Beken'in Romanya Antalya Fahri Konsolosu olarak göreve başlaması ve konsolosluk ofisi açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Büyükelçi Sopanda dışında, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'daki fahri konsoloslar ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Tören saygı duruşuyla başlarken Türkiye ve Romanya milli marşlarının çalınmasıyla devam etti.

 

'İYİ İLİŞKİLERİ GELİŞTİRECEĞİZ'

Törenin açılış konuşmasını ise Romanya Ankara Büyükelçisi Gabrile Sopanda gerçekleştirdi. Sopanda, Semih Eken'in Romanya Antalya Fahri Konsolosu olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Sopanda, “Bugün Antalya'da genel toplantılar yaptık. Ne kadar iyi ilişkiler içerisinde olduğumuzu ve bu ilişkileri Semih Eken ile beraber nasıl geliştireceğimizden emin olduk. Turizm, tarım ve daha nice sektörlerde ilişkimizi geliştireceğimizden eminim" dedi.

 

PROTOKOL İMZALANDI

Fahri Konsolos Semih Beken ise ülkenin tanıtılmasında ellerinden geldiğince çalıştıklarını ve birer elçi olduklarını ifade etti. Beken, “Sayın Büyükelçimizle Antalya'da yaptığımız ziyaretlerde Romanya ve Türkiye'nin ne kadar iyi anlaştığını gördük. Bunlar sayesinde nice başarıları beraber yapabilmek için bugün daha mutlu oldum ve gücü gördüm" diye konuştu. Konuşmaların ardından Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Sopanda ile Antalya Fahri Konsolosu olan Semih Beken arasında bir protokol imzalanarak, fahri konsolosluk ofisi açıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.