Belediye başkanından tepki çeken teklif

GÜNDEM 13.01.2020 - 20:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Belediye başkanından tepki çeken teklif

CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun, kendini eleştiren AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i, “Önceki dönem belediye başkanlığının özel yatak odası” dediği ‘Kale Kule’ye davet eden bir video paylaşması ilçeyi karıştırdı.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’e gönderdiği videolu mesaj ilçeyi karıştırdı. AKP’li eski Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya zamanında ilçenin girişine yaptırılan ‘Kara Kule’yi pastane yapacağını açıklayan Köleoğlu, AKP’li Cengiz’in muhalefetiyle karşılaştı. Kulenin kötü durumda olduğunu söyleyen Dilek Elmas Cengiz, “Buranın boyasını niye yapmıyorsun?” diye sormuştu. Cengiz’e Kule’de çektirdiği bir videoyla yanıt veren Köleoğlu, “Sayın Dilek Cengiz’in açıklama yapması için, Kale Kule’de beklemeye devam ediyorum” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. ‘YATAK ODASINI PAYLAŞACAĞIM’ Videoda Kale Kule’den, “Kumluca belediye başkanlığının özel yatak odası” diye bahseden Köleoğlu, “Özel yatak odasının kapısında beklemeye devam ediyoruz. İnşallah Dilek Cengiz’den bir cevap alacağız. İçerideki özel yatak odasının özel görüntülerini de paylaşacağım” dedi. Bu laflardan sonra Dilek Cengiz’e soru soran Köleoğlu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlık ASAT Genel Müdürlüğünde çalışırken defalarca sağlık raporu aldınız mı? Rapor aldığınız tarihte hangi otele tatil yapmak için gittiniz? Bunları Kumlucalılar öğrenmek istiyor. Kumlucalılara açıklayacak olduğumuz özel yatak odasının görüntüleri için Kale Kule’de beklemeye devam ediyoruz. Biz her zaman söyledik. Bir münafık Kumluca’yı karıştırmak istiyor. Kale Kule’yle ilgili halkımıza yanlış bilgi veriyor. Kendi meclis üyeliği döneminde en pahalı taşlara imza atmış. Bunun yapılamayacağını kendisi de biliyor, ama faturasını bize kesmeye çalışıyor” dedi. VİDEO KUMLUCA’YI KARIŞTIRDI Başkan Köleoğlu’nun bu videosundan sonra Kumluca’nın karıştığı, AKP’li Dilek Cengiz’in çocuklarını okula bile gönderemediği belirtildi. Kumlucalılar Başkan Köleoğlu’nun “önceki dönem belediye başkanlığının özel yatak odası” dediği ‘Kale Kule’ye Dilek Cengiz’i niye davet ettiğini merak eden Kumlucalılar, konuyla ilgili farklı yorumlar yapmaya başladı. CHP’li başkan Köleoğlu da bu paylaşımından dolayı tepki çekti. 
CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun, kendini eleştiren AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i, “Önceki dönem belediye başkanlığının özel yatak odası” dediği ‘Kale Kule’ye davet eden bir video paylaşması ilçeyi karıştırdı.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’e gönderdiği videolu mesaj ilçeyi karıştırdı. AKP’li eski Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya zamanında ilçenin girişine yaptırılan ‘Kara Kule’yi pastane yapacağını açıklayan Köleoğlu, AKP’li Cengiz’in muhalefetiyle karşılaştı. Kulenin kötü durumda olduğunu söyleyen Dilek Elmas Cengiz, “Buranın boyasını niye yapmıyorsun?” diye sormuştu. Cengiz’e Kule’de çektirdiği bir videoyla yanıt veren Köleoğlu, “Sayın Dilek Cengiz’in açıklama yapması için, Kale Kule’de beklemeye devam ediyorum” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

‘YATAK ODASINI PAYLAŞACAĞIM’

Videoda Kale Kule’den, “Kumluca belediye başkanlığının özel yatak odası” diye bahseden Köleoğlu, “Özel yatak odasının kapısında beklemeye devam ediyoruz. İnşallah Dilek Cengiz’den bir cevap alacağız. İçerideki özel yatak odasının özel görüntülerini de paylaşacağım” dedi. Bu laflardan sonra Dilek Cengiz’e soru soran Köleoğlu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlık ASAT Genel Müdürlüğünde çalışırken defalarca sağlık raporu aldınız mı? Rapor aldığınız tarihte hangi otele tatil yapmak için gittiniz? Bunları Kumlucalılar öğrenmek istiyor. Kumlucalılara açıklayacak olduğumuz özel yatak odasının görüntüleri için Kale Kule’de beklemeye devam ediyoruz. Biz her zaman söyledik. Bir münafık Kumluca’yı karıştırmak istiyor. Kale Kule’yle ilgili halkımıza yanlış bilgi veriyor. Kendi meclis üyeliği döneminde en pahalı taşlara imza atmış. Bunun yapılamayacağını kendisi de biliyor, ama faturasını bize kesmeye çalışıyor” dedi.

VİDEO KUMLUCA’YI KARIŞTIRDI

Başkan Köleoğlu’nun bu videosundan sonra Kumluca’nın karıştığı, AKP’li Dilek Cengiz’in çocuklarını okula bile gönderemediği belirtildi. Kumlucalılar Başkan Köleoğlu’nun “önceki dönem belediye başkanlığının özel yatak odası” dediği ‘Kale Kule’ye Dilek Cengiz’i niye davet ettiğini merak eden Kumlucalılar, konuyla ilgili farklı yorumlar yapmaya başladı. CHP’li başkan Köleoğlu da bu paylaşımından dolayı tepki çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.