Birileri dalga geçse de abi dediğim...

GÜNDEM 12.01.2020 - 15:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Birileri dalga geçse de abi dediğim...

MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı İşlek, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel’le bir araya geldiği fotoğrafın altına yaptığı yorum tepkilere neden oldu.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ile Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek bir araya geldi. İşlek, resmi twitter hesabından Türel ile fotoğrafı paylaşırken, şu yorumu da paylaştı: “Tecrübesine, vizyonuna, Antalya sevdasına ve elif gibi duruşuna saygı duyduğum; birileri dalga geçse de ABİ dediğim Sayın Menderes Türel’e teşekkürlerimle...” TAKİPÇİLER TEPKİ VERDİ Başkan İşlek’in yoruma açık paylaşımına takipçilerinde tepki geldi. Başkan İşlek’in Serkan adlı bir takipçisi, “O dalga geçen birilerini açıklayın halkta bilsin.Menderes Türel Antalya sevdalısıdır,bunun dalgası olmaz.” Diye yorum yaptı. Paylaşımın altında benzer yorumlar dikkat çekti. 
MHP’li Korkuteli Belediye Başkanı İşlek, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel’le bir araya geldiği fotoğrafın altına yaptığı yorum tepkilere neden oldu.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ile Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek bir araya geldi. İşlek, resmi twitter hesabından Türel ile fotoğrafı paylaşırken, şu yorumu da paylaştı: “Tecrübesine, vizyonuna, Antalya sevdasına ve elif gibi duruşuna saygı duyduğum; birileri dalga geçse de ABİ dediğim Sayın Menderes Türel’e teşekkürlerimle...”

TAKİPÇİLER TEPKİ VERDİ

Başkan İşlek’in yoruma açık paylaşımına takipçilerinde tepki geldi. Başkan İşlek’in Serkan adlı bir takipçisi, “O dalga geçen birilerini açıklayın halkta bilsin.Menderes Türel Antalya sevdalısıdır,bunun dalgası olmaz.” Diye yorum yaptı. Paylaşımın altında benzer yorumlar dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.