mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Boğaçayı'nda sivri istilası

GÜNDEM 23.11.2025 - 21:18, Güncelleme: 23.11.2025 - 21:18
 

Boğaçayı'nda sivri istilası

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde bulunan Boğaçayı, sivrisineklerin yuvası oldu. Bogaçayı etrafında oturan mesken sahipleri sivrisinek nedeniyle kapı, pencere açamadıklarını belirterek, yetkililere seslendi.

haberimizvar.net- Ekolojik dengesi bozulduğu için adeta bataklığa dönen Boğaçayı, etrafa saldığı kokunun ardından şimdi de sivrisineklerin yuvası haline geldi. Boğaçayı etrafında oturan mesken sahipleri sivrisinekler nedeniyle açık havada oturamadıklarını, yürüyüş bile yapamadıklarını dile getirdi. Özellikle Liman Mahallesi ve çevresinde havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sivrisineklerden şikayetçi olan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sorunu çözmesi için yetkililere seslendi.  "YAZDAN SONRA KIŞ MEVSİMİNDE DE SIKINTI ÇEKİYORUZ" Antalya'nın en güzel bölgesinde yaşadıklarına rağmen sivrisinekler nedeniyle keyfini çıkaramadıklarını kaydeden vatandaşlar, "Kapı, pencere açamıyoruz! Adeta sivrisineklerin istilasına uğruyoruz. Halk sağlığı açısından da sinekler en büyük tehlike. Yetkililer bir an önce sivrisinekle mücadele etmesini bekliyoruz." dedi.   
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde bulunan Boğaçayı, sivrisineklerin yuvası oldu. Bogaçayı etrafında oturan mesken sahipleri sivrisinek nedeniyle kapı, pencere açamadıklarını belirterek, yetkililere seslendi.

haberimizvar.net- Ekolojik dengesi bozulduğu için adeta bataklığa dönen Boğaçayı, etrafa saldığı kokunun ardından şimdi de sivrisineklerin yuvası haline geldi. Boğaçayı etrafında oturan mesken sahipleri sivrisinekler nedeniyle açık havada oturamadıklarını, yürüyüş bile yapamadıklarını dile getirdi. Özellikle Liman Mahallesi ve çevresinde havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sivrisineklerden şikayetçi olan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sorunu çözmesi için yetkililere seslendi. 

"YAZDAN SONRA KIŞ MEVSİMİNDE DE SIKINTI ÇEKİYORUZ"
Antalya'nın en güzel bölgesinde yaşadıklarına rağmen sivrisinekler nedeniyle keyfini çıkaramadıklarını kaydeden vatandaşlar, "Kapı, pencere açamıyoruz! Adeta sivrisineklerin istilasına uğruyoruz. Halk sağlığı açısından da sinekler en büyük tehlike. Yetkililer bir an önce sivrisinekle mücadele etmesini bekliyoruz." dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.