Bu adam kendini ne sanıyor ?

SİYASET 16.10.2020 - 14:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Bu adam kendini ne sanıyor ?

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde geçtiğimiz ay ilçe gençlik kolları başkanının düğününü pandemi yasakları nedeniyle bitirmek isteyen polis memuru R.K.’yı başka bir ilçeye sürdürmekle gündem olan AKP Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, bu kez de devlet memuru olan Tarım İlçe Müdürü’nü partiye çağırıp konuşma yaptırdı.

haberimizvar.net-Korkuteli AKP’nin olay başkanı Kemal Sancaktar’ın skandal icraatlarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz ay kamuoyu gündemine düşen ‘polis sürgünü’ olayından sonra Sancaktar bu kez de Tarım İlçe Müdürü Selda Sert’i AKP İlçe Olağan yürütme Kurulu toplantısına çağırıp konuşma yaptırdı. Bu durum çok alışıldık olmasa da olay başkan Sancaktar, sanki çok sıradan bir şeymiş gibi bunu sosyal medya hesabından da paylaştı. Sancaktar sosyal medya paylaşımında, “Haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza misafir olarak katılan Tarım İlçe Müdürümüz Selda Sert ile karşılıklı istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı. TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMLAR AKP Korkuteli İlçe Başkanı Sancaktar’ın, ‘Bu adam kendini ne sanıyor’ dedirten bir başka paylaşımı ise Korkuteli Kaymakamı Ömer Cimşit ile birlikte Dünya Kadın Çiftçiler Günü münasebetiyle yaptığı ziyaretler oldu. Sancaktar bu paylaşımında da, “Dünya Kadın Çiftçiler günü vesilesiyle Kaymakamımız Ömer Çimşit ile birlikte Taşkesik mahallemizde patates hasadı yapan kadın çiftçilerimizi ziyaret ettik. Patates hasatlarına eşlik ederek, çiçeklerimizi takdim ettik. Alın teriyle fedakarca çalışan tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlu olsun” dedi.    
Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde geçtiğimiz ay ilçe gençlik kolları başkanının düğününü pandemi yasakları nedeniyle bitirmek isteyen polis memuru R.K.’yı başka bir ilçeye sürdürmekle gündem olan AKP Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, bu kez de devlet memuru olan Tarım İlçe Müdürü’nü partiye çağırıp konuşma yaptırdı.

haberimizvar.net-Korkuteli AKP’nin olay başkanı Kemal Sancaktar’ın skandal icraatlarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz ay kamuoyu gündemine düşen ‘polis sürgünü’ olayından sonra Sancaktar bu kez de Tarım İlçe Müdürü Selda Sert’i AKP İlçe Olağan yürütme Kurulu toplantısına çağırıp konuşma yaptırdı. Bu durum çok alışıldık olmasa da olay başkan Sancaktar, sanki çok sıradan bir şeymiş gibi bunu sosyal medya hesabından da paylaştı. Sancaktar sosyal medya paylaşımında, “Haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza misafir olarak katılan Tarım İlçe Müdürümüz Selda Sert ile karşılıklı istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

AKP Korkuteli İlçe Başkanı Sancaktar’ın, ‘Bu adam kendini ne sanıyor’ dedirten bir başka paylaşımı ise Korkuteli Kaymakamı Ömer Cimşit ile birlikte Dünya Kadın Çiftçiler Günü münasebetiyle yaptığı ziyaretler oldu. Sancaktar bu paylaşımında da, “Dünya Kadın Çiftçiler günü vesilesiyle Kaymakamımız Ömer Çimşit ile birlikte Taşkesik mahallemizde patates hasadı yapan kadın çiftçilerimizi ziyaret ettik. Patates hasatlarına eşlik ederek, çiçeklerimizi takdim ettik. Alın teriyle fedakarca çalışan tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlu olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.