mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Büyükşehir’den öğrencilere sıcak çorba ikramı

YEREL 24.12.2025 - 12:31, Güncelleme: 24.12.2025 - 12:31
 

Büyükşehir’den öğrencilere sıcak çorba ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine final sınavları haftasında akşam ve sabahları sıcak çorba ikramında bulunuyor.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yoğun sınav temposunda sıcak çorba ikramında bulunuyor. Öğrenciler, sabah ve akşam dağıtılan sıcak çorba ile hem sağlıklı beslenmelerine hem de bütçelerine katkı sağlıyor. SABAH VE AKŞAM SICAK ÇORBA Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nde, 22 Aralık ile 2 Ocak tarihleri arasındaki final haftasında sabah ve akşamları ders çalışan öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılıyor. Öğrenciler çorbalarını içerken, bir süre derse mola verme imkanı buluyor. Sınav haftası boyunca cumartesi ve pazar günleri dahil öğrencilere akşam saat 21.00 ile 22.00'de, sabahları ise 09.30 ile 11.00 saatleri arasında çorba ikramı yapılacak. 'DERS ARALARINDA SICAK ÇORBA İÇMEK İYİ GELİYOR' Maliye Bölümü öğrencilerinden Kübra Torun, sınavlara hazırlandığını belirterek, "Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ders aralarında sıcak çorba içmek iyi geliyor. Bugün de en sevdiğim çorba tarhana ikramı var. Böyle bir hizmetten çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz" dedi. Matematik bölümü öğrencisi Elçin Künefeci, sınavlara hazırlanmaktan yemek yemeye bile zaman ayıramadıklarını belirterek, "Vize haftasında da Büyükşehir Belediyesi’nin çorba ikramı olmuştu. Özellikle soğuk havalarda dağıtılan bu çorba çok iyi geliyor" diye konuştu. Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü öğrencisi olan Durmuş Çoban ise "Kütüphanede uzun saatler ders çalışıyoruz, mola aralarında ise sıcak çorbamızı içerek hem ısınıyor hem de enerjimiz yükseliyor" diye konuştu. Öğrenciler, çorba dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine final sınavları haftasında akşam ve sabahları sıcak çorba ikramında bulunuyor.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yoğun sınav temposunda sıcak çorba ikramında bulunuyor. Öğrenciler, sabah ve akşam dağıtılan sıcak çorba ile hem sağlıklı beslenmelerine hem de bütçelerine katkı sağlıyor.

SABAH VE AKŞAM SICAK ÇORBA

Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nde, 22 Aralık ile 2 Ocak tarihleri arasındaki final haftasında sabah ve akşamları ders çalışan öğrencilere sıcak çorba ikramı yapılıyor. Öğrenciler çorbalarını içerken, bir süre derse mola verme imkanı buluyor. Sınav haftası boyunca cumartesi ve pazar günleri dahil öğrencilere akşam saat 21.00 ile 22.00'de, sabahları ise 09.30 ile 11.00 saatleri arasında çorba ikramı yapılacak.

'DERS ARALARINDA SICAK ÇORBA İÇMEK İYİ GELİYOR'

Maliye Bölümü öğrencilerinden Kübra Torun, sınavlara hazırlandığını belirterek, "Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ders aralarında sıcak çorba içmek iyi geliyor. Bugün de en sevdiğim çorba tarhana ikramı var. Böyle bir hizmetten çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz" dedi. Matematik bölümü öğrencisi Elçin Künefeci, sınavlara hazırlanmaktan yemek yemeye bile zaman ayıramadıklarını belirterek, "Vize haftasında da Büyükşehir Belediyesi’nin çorba ikramı olmuştu. Özellikle soğuk havalarda dağıtılan bu çorba çok iyi geliyor" diye konuştu.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü öğrencisi olan Durmuş Çoban ise "Kütüphanede uzun saatler ders çalışıyoruz, mola aralarında ise sıcak çorbamızı içerek hem ısınıyor hem de enerjimiz yükseliyor" diye konuştu.

Öğrenciler, çorba dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.