Can kaybımız 3

YEREL 01.04.2020 - 22:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Can kaybımız 3

Antalya Valisi Münir Karaloğlu korona salgınından dolayı kentte 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Karaloğlu karayolu, denizyolu ya da havayoluyla kente gelenlerin 14 gün gözlem altına alınacağını bildirdi.

haberimizvar.net- Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte korona virüsü salgınından dolayı hayatını kaybeden sayısının 3 olduğunu duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Vali Karaloğlu, “Sevgili Antalyalılar; korona virüsü vakasında ilk onda değiliz, ama bu can kaybımızın olmadığı anlamına gelmiyor. Antalya’mızda 95 korona vakası ve 3 can kaybımız var. Allah rahmet etsin. Vakaları bu seviyede tutmak elimizde. Bunun için lütfen #DahaFazlaTedbir #DahaÇokDikkat” dedi. Sağlık Bakanlığı ise il il yayınladığı korona virüs salgını listesinde Antalya’daki can kaybı sayısının 2 olduğunu açıklamıştı.   ANTALYA’YA GELENLERE 14 GÜN GÖZLEM   Vali Münir Karaloğlu bugün alınan 2020/14 sayılı İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Antalya’ya karayolu, denizyolu ya da havayoluyla giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alınacağını bildirdi. 
Antalya Valisi Münir Karaloğlu korona salgınından dolayı kentte 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Karaloğlu karayolu, denizyolu ya da havayoluyla kente gelenlerin 14 gün gözlem altına alınacağını bildirdi.

haberimizvar.net- Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte korona virüsü salgınından dolayı hayatını kaybeden sayısının 3 olduğunu duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Vali Karaloğlu, “Sevgili Antalyalılar; korona virüsü vakasında ilk onda değiliz, ama bu can kaybımızın olmadığı anlamına gelmiyor. Antalya’mızda 95 korona vakası ve 3 can kaybımız var. Allah rahmet etsin. Vakaları bu seviyede tutmak elimizde. Bunun için lütfen #DahaFazlaTedbir #DahaÇokDikkat” dedi. Sağlık Bakanlığı ise il il yayınladığı korona virüs salgını listesinde Antalya’daki can kaybı sayısının 2 olduğunu açıklamıştı.

 

ANTALYA’YA GELENLERE 14 GÜN GÖZLEM

 

Vali Münir Karaloğlu bugün alınan 2020/14 sayılı İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Antalya’ya karayolu, denizyolu ya da havayoluyla giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alınacağını bildirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.