CHP’li İl Başkanı Karaca, memleketi Serik’te

SİYASET 01.03.2020 - 15:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’li İl Başkanı Karaca, memleketi Serik’te

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, memleketi Serik’te partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

haberimizvar.net-Serik ilçesinde parti binasında gerçekleştirilen ziyarette CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve partililer, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı çiçeklerle karşılandı. Partilileriyle sohbet eden Karaca, Bursa İl kongresinde 4 aday yarıştıklarını, kongre sonrasında da 4 aday birlikte yemeğe giderek güzel bir görüntü verdiklerini ifade etti. Son birkaç gündür çok üzücü olaylar yaşadıklarına dikkati çeken Karaca, “İdlib’teki şehit sayımızdan öte 1 tanede şehidimiz olsa ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu çok iyi biliyoruz. Antalya’mızda da bir şehidimiz var. Başımız sağ olsun. Bursa’dan da bir şehidimiz var. Maalesef bu ülkenin içinde bulunduğu durumu gösteriyor. Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bulunulan bölge Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı alanı dışında kalan bir bölge burası radikal terör örgütlerinin yoğun olduğu bir bölge. Yaşanan yer Şam – Halep yolunun kilit noktası bir kasaba. Aklımıza şu geliyor. Bu ülkeyi kurmuş, yönetmiş, bütün ömrü cephelerde geçmiş bir devlet adamı yurtta barış, dünyada barış diyorsa bir bildiği vardır” dedi. SERİKLİ OLMAKTAN GURURLUYUM Suriye’deki durumun bir kez daha gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Karaca, “TBMM de kapalı bir oturum isteniyor ama durum daha netleşmedi. Böyle sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Mevcut AKP iktidarının 18 yıl sonra ülkeyi getirdiği nokta ortada. Bizim de hatalarımız var. Hatalarımız olmasa şu an ülkenin siyasi yapısı çok farklı olurdu. Ama geriye dönüp bakmayacağız. Bursa’da biz dikiz aynalarımızı kırdık. Önümüze bakacağız. Bundan sonra ne yapılabilir. Yapacağımız tek şey sahaya inip çalışmak. Çünkü bizim çalışarak oylarımızı artırmaktan başka şansımız yok. Ben Serikli olmaktan gurur duyuyorum. Bursa’ da ilk ziyarete Antalyalılar Derneği geldi” dedi. BURSA’DA SERİKLİ İL BAŞKANI OLMASINDAN GURURLUYUZ CHP Serk İlçe Başkanı İbrahim Demir ise İdlib’te şehit olan Mehmetçiklere baş sağlığı diledi. CHP Bursa İl Başkanı Serik’li İsmet Karaca’yı partide görmekten mutluluk duyduklarını belirten Demir, “CHP olarak Serikli bir hemşehrimizin Bursa’da il başkanı olmasından dolayı gururluyuz. Bursa’da yıllardır partimiz adına çalıştığını çok iyi biliyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah Bursa’da CHP çok daha iyi noktalara gelecektir” dedi.    
CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, memleketi Serik’te partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

haberimizvar.net-Serik ilçesinde parti binasında gerçekleştirilen ziyarette CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve partililer, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’yı çiçeklerle karşılandı. Partilileriyle sohbet eden Karaca, Bursa İl kongresinde 4 aday yarıştıklarını, kongre sonrasında da 4 aday birlikte yemeğe giderek güzel bir görüntü verdiklerini ifade etti. Son birkaç gündür çok üzücü olaylar yaşadıklarına dikkati çeken Karaca, “İdlib’teki şehit sayımızdan öte 1 tanede şehidimiz olsa ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu çok iyi biliyoruz. Antalya’mızda da bir şehidimiz var. Başımız sağ olsun. Bursa’dan da bir şehidimiz var. Maalesef bu ülkenin içinde bulunduğu durumu gösteriyor. Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bulunulan bölge Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı alanı dışında kalan bir bölge burası radikal terör örgütlerinin yoğun olduğu bir bölge. Yaşanan yer Şam – Halep yolunun kilit noktası bir kasaba. Aklımıza şu geliyor. Bu ülkeyi kurmuş, yönetmiş, bütün ömrü cephelerde geçmiş bir devlet adamı yurtta barış, dünyada barış diyorsa bir bildiği vardır” dedi.

SERİKLİ OLMAKTAN GURURLUYUM

Suriye’deki durumun bir kez daha gözden geçirilmesi gerektiğini belirten Karaca, “TBMM de kapalı bir oturum isteniyor ama durum daha netleşmedi. Böyle sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Mevcut AKP iktidarının 18 yıl sonra ülkeyi getirdiği nokta ortada. Bizim de hatalarımız var. Hatalarımız olmasa şu an ülkenin siyasi yapısı çok farklı olurdu. Ama geriye dönüp bakmayacağız. Bursa’da biz dikiz aynalarımızı kırdık. Önümüze bakacağız. Bundan sonra ne yapılabilir. Yapacağımız tek şey sahaya inip çalışmak. Çünkü bizim çalışarak oylarımızı artırmaktan başka şansımız yok. Ben Serikli olmaktan gurur duyuyorum. Bursa’ da ilk ziyarete Antalyalılar Derneği geldi” dedi.

BURSA’DA SERİKLİ İL BAŞKANI OLMASINDAN GURURLUYUZ
CHP Serk İlçe Başkanı İbrahim Demir ise İdlib’te şehit olan Mehmetçiklere baş sağlığı diledi. CHP Bursa İl Başkanı Serik’li İsmet Karaca’yı partide görmekten mutluluk duyduklarını belirten Demir, “CHP olarak Serikli bir hemşehrimizin Bursa’da il başkanı olmasından dolayı gururluyuz. Bursa’da yıllardır partimiz adına çalıştığını çok iyi biliyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah Bursa’da CHP çok daha iyi noktalara gelecektir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.