‘CHP’lileri dinsiz göstermek istiyorlar’

SİYASET 23.05.2020 - 17:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘CHP’lileri dinsiz göstermek istiyorlar’

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, partisi üzerinden tezgâh üzerine tezgâh kurulduğunu ifade ederek suçsuz yere tutuklanan CHP’lileri savundu.

Haberimizvar.net -  İl Başkanı Bayar, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Tezgah üzerine tezgah… CHP’li belediyeler Türkiye’nin her yerinde vefa gruplarına destek vermesine rağmen, vatandaşta ‘CHP’liler Vefa gruplarına saldırıyor’ algısı yaratmak için Adana’da Kaymakamın korumasıyla tartışan CHP’li bir genç hedef gösterilip siyasi erk tarafından tutuklatıldı. Şimdi de tezgâhın ikinci perdesi yaşanıyor… İzmir'de bazı camilerde kimliği belirsiz kişilerce çalınan 'Çav Bella' şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tutuklatıldı. Olayı gerçekleştirenleri bulmuyorlar, bu videoları haber sitelerinde yayınlandıktan iki saat sonra sosyal medyada “yorumsuz” olarak paylaşan Banu Özdemir’i hedef gösterip, tutuklatıyorlar! Bu asla kabul edilmeyecek vaka, ahlaksızca CHP’ye mal edilmeye çalışılıyor! Camilerden o müzikleri kimler çaldı? Neden failler yakalanmadı? Sisteme kimlerin girip müzik çaldığını bulmak zor değil! Ama bulmuyorlar! Onun yerine AKtroller CHP’li bir kadını hedef gösteriyor, Saray talimat veriyor ve güdümlü yargı harekete geçiyor, CHP’lileri sözde ‘dinsiz’ göstermek için suçsuz bir kadın cezaevine gönderiliyor. Bu kadar zulmü kaldırmaz bu toplum! Üç beş oy için yazık ediyorsunuz ülkemize!” HABER MERKEZİ
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, partisi üzerinden tezgâh üzerine tezgâh kurulduğunu ifade ederek suçsuz yere tutuklanan CHP’lileri savundu.

Haberimizvar.net - 

İl Başkanı Bayar, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Tezgah üzerine tezgah… CHP’li belediyeler Türkiye’nin her yerinde vefa gruplarına destek vermesine rağmen, vatandaşta ‘CHP’liler Vefa gruplarına saldırıyor’ algısı yaratmak için Adana’da Kaymakamın korumasıyla tartışan CHP’li bir genç hedef gösterilip siyasi erk tarafından tutuklatıldı. Şimdi de tezgâhın ikinci perdesi yaşanıyor…

İzmir'de bazı camilerde kimliği belirsiz kişilerce çalınan 'Çav Bella' şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir tutuklatıldı.

Olayı gerçekleştirenleri bulmuyorlar, bu videoları haber sitelerinde yayınlandıktan iki saat sonra sosyal medyada “yorumsuz” olarak paylaşan Banu Özdemir’i hedef gösterip, tutuklatıyorlar! Bu asla kabul edilmeyecek vaka, ahlaksızca CHP’ye mal edilmeye çalışılıyor!

Camilerden o müzikleri kimler çaldı? Neden failler yakalanmadı?

Sisteme kimlerin girip müzik çaldığını bulmak zor değil! Ama bulmuyorlar! Onun yerine AKtroller CHP’li bir kadını hedef gösteriyor, Saray talimat veriyor ve güdümlü yargı harekete geçiyor, CHP’lileri sözde ‘dinsiz’ göstermek için suçsuz bir kadın cezaevine gönderiliyor. Bu kadar zulmü kaldırmaz bu toplum! Üç beş oy için yazık ediyorsunuz ülkemize!” HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.