Cumhurbaşkanı Erdoğan asker uğurlama talimatı verdi: Olduğu anda toplayın, götürün

SİYASET 04.07.2020 - 17:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan asker uğurlama talimatı verdi: Olduğu anda toplayın, götürün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asker uğurlama törenleri ile ilgili , "Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün” dedi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde büyük tartışma yaratan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da tepki gösterdiği asker uğurlamaları ile ilgili konuştu. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün” şeklinde konuştu. Erdoğan’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün. Asker uğurlama törenleri ve taziyeler başta olmak üzere kimi toplu etkinliklerde istenmeyen görüntülere şahit olabiliyoruz. Böyle bir yaklaşım olmaz. Asker uğurlama derken arkadaşınızı zehirliyorsunuz. Kontrollü şekilde hayatımızı normalleştirirken tedbirleri elden bırakmayacağız. Vatandaşlarımızı salgına karşı dikkatli olmaya, kurallara riayet etmeye davet ediyorum."  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, asker uğurlama törenleri ile ilgili , "Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün” dedi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde büyük tartışma yaratan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da tepki gösterdiği asker uğurlamaları ile ilgili konuştu. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün” şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Böyle bir yaklaşım olmaz. Bu konularda Valime de söyledim, 'İstanbul'da kesinlikle bunlara müsaade etmeyeceksiniz. Böyle bir uğurlama olduğu anda toparlayın götürün.

Asker uğurlama törenleri ve taziyeler başta olmak üzere kimi toplu etkinliklerde istenmeyen görüntülere şahit olabiliyoruz. Böyle bir yaklaşım olmaz. Asker uğurlama derken arkadaşınızı zehirliyorsunuz.

Kontrollü şekilde hayatımızı normalleştirirken tedbirleri elden bırakmayacağız. Vatandaşlarımızı salgına karşı dikkatli olmaya, kurallara riayet etmeye davet ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.