Doğa yürüyüşünde ayağı kırılan vatandaş kurtarıldı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.07.2026 - 09:39, Güncelleme: 06.07.2026 - 09:39
 

Doğa yürüyüşünde ayağı kırılan vatandaş kurtarıldı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, yürüyüş yaptığı sırada düşerek ayağını kıran ve ormanlık alanda mahsur kalan Mehmet B., AFAD, jandarma ve UMKE ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

haberimizvar.net- Olay, saat 13.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Ekşili Mahallesi'nde, Kocaçay Şelalesi yakınlarında meydana geldi. Yürüyüş yapmak ve şelaleyi görmek için bölgeye gelen Mehmet B., patika yolda ilerlediği sırada dengesini kaybederek düştü. Düşmenin etkisiyle ayağı kırılan ve hareket edemeyen Mehmet B., cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ormanda yürütülen arama çalışmasının ardından Mehmet B.'ye ulaşan ekipler, ilk kontrollerde ayağında kırık olduğunu belirledi. Sedyeye alınan yaralı, engebeli arazide ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla bulunduğu noktadan çıkarıldı. Ambulansa ulaştırılan Mehmet B., ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. 
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, yürüyüş yaptığı sırada düşerek ayağını kıran ve ormanlık alanda mahsur kalan Mehmet B., AFAD, jandarma ve UMKE ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

haberimizvar.net- Olay, saat 13.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Ekşili Mahallesi'nde, Kocaçay Şelalesi yakınlarında meydana geldi. Yürüyüş yapmak ve şelaleyi görmek için bölgeye gelen Mehmet B., patika yolda ilerlediği sırada dengesini kaybederek düştü. Düşmenin etkisiyle ayağı kırılan ve hareket edemeyen Mehmet B., cep telefonuyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Ormanda yürütülen arama çalışmasının ardından Mehmet B.'ye ulaşan ekipler, ilk kontrollerde ayağında kırık olduğunu belirledi. Sedyeye alınan yaralı, engebeli arazide ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla bulunduğu noktadan çıkarıldı. Ambulansa ulaştırılan Mehmet B., ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.