En son Troçki’yi izledi

YAŞAM 22.01.2020 - 11:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

En son Troçki’yi izledi

En son ‘Troçki’ dizisini izlediğini söyleyen Davutoğlu, “Homeland’ı baştan sona izledim. Beğenerek izlediğim bir başka dizi de Son Çar. Roosevelt ailesinin hikayesini anlatan belgesel müthiş. Ve tabii Crown. Bir de Haluk Bilginer’in Şahsiyet’ini izledim” dedi.

haberşmizvar.netiKendisine yakın bir gazete olan Karar gazetesinin yazarları Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’a konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, son dönem izlediği TV dizilerini de anlattı. Yıldıray Oğur’un, “Peki siz hiç dizi izliyor musunuz? Şimdi adını vermeyelim, dijital platformları takip ediyor musunuz? En son izlediğiniz dizi ne?” sorusuna eski başbakan Ahmet Davutoğlu, “Tabii izliyorum. En son Troçki’yi izledim” diye yanıt verdi. ‘HOMELAND’I BAŞTAN SONA İZLEDİM’ Ahmet Davutoğlu izlediği diğer dizileri de şöyle anlattı: “Homeland’ı baştan sona izledim. Homeland’e dikkat edin, üçüncü sezonda galiba Kasım Süleymani’nin muadili olan kişi öldürülür. Beğenerek izlediğim bir başka dizi de Son Çar. Yine Roosevelt ailesinin hikayesini anlatan belgesel müthiş. Ve tabii Crown. Son sezonu izliyorum hala. Bir de Haluk Bilginer’in Şahsiyet’ini izledim. Ödül alınca da aradım, o da şaşırdı diziyi izlediğimi görünce. Hacer sinema yönetmeni olmak istiyor, o tavsiye etmişti Şahsiyet’i”.  
En son ‘Troçki’ dizisini izlediğini söyleyen Davutoğlu, “Homeland’ı baştan sona izledim. Beğenerek izlediğim bir başka dizi de Son Çar. Roosevelt ailesinin hikayesini anlatan belgesel müthiş. Ve tabii Crown. Bir de Haluk Bilginer’in Şahsiyet’ini izledim” dedi.

haberşmizvar.netiKendisine yakın bir gazete olan Karar gazetesinin yazarları Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’a konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, son dönem izlediği TV dizilerini de anlattı. Yıldıray Oğur’un, “Peki siz hiç dizi izliyor musunuz? Şimdi adını vermeyelim, dijital platformları takip ediyor musunuz? En son izlediğiniz dizi ne?” sorusuna eski başbakan Ahmet Davutoğlu, “Tabii izliyorum. En son Troçki’yi izledim” diye yanıt verdi.

‘HOMELAND’I BAŞTAN SONA İZLEDİM’

Ahmet Davutoğlu izlediği diğer dizileri de şöyle anlattı: “Homeland’ı baştan sona izledim. Homeland’e dikkat edin, üçüncü sezonda galiba Kasım Süleymani’nin muadili olan kişi öldürülür. Beğenerek izlediğim bir başka dizi de Son Çar. Yine Roosevelt ailesinin hikayesini anlatan belgesel müthiş. Ve tabii Crown. Son sezonu izliyorum hala. Bir de Haluk Bilginer’in Şahsiyet’ini izledim. Ödül alınca da aradım, o da şaşırdı diziyi izlediğimi görünce. Hacer sinema yönetmeni olmak istiyor, o tavsiye etmişti Şahsiyet’i”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.