EXPO parça parça

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.08.2019 - 15:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

EXPO parça parça

Antalya Expo Alanı, bilindiği üzere 2016 yılında 1.6 milyar TL’lik yatırımın ardından atıl duruma geçmiş 1121 dekar alan Tarım ve Orman Bakanlığı’na devredilmişti. Bakanlık Expo alanının sorumluluğunu Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne devretti. 3 ay önce İl Müdürlüğü, alanı parça parça tahsise açtı STK’LAR VE ÖZEL İŞLETMELER Tahsis sözleşmeleri sivil toplum örgütlerinin yanı sıra özel şirketlerle yapıldı. Bunlardan en dikkat çekici olan Antalya Expo Center içindeki Kongre Merkezi, Festival Alanı, Büyük ve Küçük Sahne olmak üzere 4 adet etkinlik alanını tahsisi oldu. DAHA FAZLA SANAT ‘Daha fazla sanat’ sloganıyla hizmet veren ‘KARMA Event Management’e ait Antalya EPM Expo Performans Merkezi,  40 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık olmak üzere toplam 60 bin metrekarelik alanı ve 15 adet kongre, konferans ve seminer salonuyla büyük organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Antalya’nın sanat merkezi olmayı hedefleyen KARMA Event Management yaz, kış burada hizmet verecek. 5 YILLIK ANLAŞMA Etkinlik ve organizasyon şirketi olan KARMA Event Management, 5 yıllık işletme hakkına sahip olduğu EXPO alanında ünlü sanatçıları ağırlamaya başladı. Antalya Expo Performans Merkezi (EPM) adını taşıyan alanda Fatih Erkoç, Mor ve Ötesi gibi ünlü isimleri ve dünyaca ünlü dans grupları gösteri yapmaya başladı. Her hafta konser ve gösteriye ev sahipliği yapacak Antalya EPM Expo Performans Merkezi şimdiden ilgi çekmeye başladı.    

Antalya Expo Alanı, bilindiği üzere 2016 yılında 1.6 milyar TL’lik yatırımın ardından atıl duruma geçmiş 1121 dekar alan Tarım ve Orman Bakanlığı’na devredilmişti. Bakanlık Expo alanının sorumluluğunu Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne devretti. 3 ay önce İl Müdürlüğü, alanı parça parça tahsise açtı

STK’LAR VE ÖZEL İŞLETMELER

Tahsis sözleşmeleri sivil toplum örgütlerinin yanı sıra özel şirketlerle yapıldı. Bunlardan en dikkat çekici olan Antalya Expo Center içindeki Kongre Merkezi, Festival Alanı, Büyük ve Küçük Sahne olmak üzere 4 adet etkinlik alanını tahsisi oldu.

DAHA FAZLA SANAT

‘Daha fazla sanat’ sloganıyla hizmet veren ‘KARMA Event Management’e ait Antalya EPM Expo Performans Merkezi,  40 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık olmak üzere toplam 60 bin metrekarelik alanı ve 15 adet kongre, konferans ve seminer salonuyla büyük organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Antalya’nın sanat merkezi olmayı hedefleyen KARMA Event Management yaz, kış burada hizmet verecek.

5 YILLIK ANLAŞMA

Etkinlik ve organizasyon şirketi olan KARMA Event Management, 5 yıllık işletme hakkına sahip olduğu EXPO alanında ünlü sanatçıları ağırlamaya başladı. Antalya Expo Performans Merkezi (EPM) adını taşıyan alanda Fatih Erkoç, Mor ve Ötesi gibi ünlü isimleri ve dünyaca ünlü dans grupları gösteri yapmaya başladı. Her hafta konser ve gösteriye ev sahipliği yapacak Antalya EPM Expo Performans Merkezi şimdiden ilgi çekmeye başladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.