Haberimiz Var
Haberimiz Var
Sağanak
İstanbul · 17°C
Bizi Takip Edin
23 Eylül 2026 - 17:00

Alanya’da 2 bin 200 metrelik yol yenilendi

Alanya Belediyesi, Keşefli Mahallesi'nde uzun süredir beklenen yol çalışmasını tamamladı. Güneydenizi Sokak ile Keşefli 2 Sokak'ta toplam 2 bin 200 metrelik yol, sathi asfaltla yenilenerek vatandaşların kullanımına açıldı.

0 Paylaşım
Alanya’da 2 bin 200 metrelik yol yenilendi

haberimizvar.net- Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürüttüğü yol çalışmalarını mahalle mahalle sürdürüyor. Bu kapsamda Keşefli Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarda Güneydenizi Sokak ile Keşefli 2 Sokak'ta toplam 2 bin 200 metrelik yola sathi asfalt serildi. Yolun güvenli ve konforlu hale gelmesiyle birlikte mahalle sakinlerinin uzun süredir dile getirdiği önemli bir ihtiyaç karşılanmış oldu.

"MAHALLEMİZİN ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERİLDİ"

Keşefli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kaya, uzun süredir beklenen yolun asfaltlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Keşefli 2 Sokak ve Güneydenizi Sokak'ta uzun zamandır beklediğimiz asfalt çalışması tamamlandı. Ramazan ayında bu bölgede iftar veriliyor ve yolun bozuk olması vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyordu. Talebimizi Alanya Belediyemize ilettik, kısa sürede çalışma başladı ve çok güzel bir sonuç ortaya çıktı. Başta Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik olmak üzere, Başkan Yardımcımız Murat Levent Koçak'a, Fen İşleri Müdürümüz Atahan Uyar'a ve emeği geçen tüm belediye ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

aw79485904-050209
aw79485905-050209

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

#antalya #asfalt #yol çalışması