Göynük halı sahası yenilendi

SPOR 25.04.2026 - 17:46, Güncelleme: 25.04.2026 - 17:46
 

Göynük halı sahası yenilendi

Göynük Mahallesi’nde bulunan Kemer Belediyesi Günübirlik Sosyal Tesisleri içerisindeki halı saha, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde gerçekleştirilen kapsamlı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Yapılan çalışmalar kapsamında sahanın telleri, koruyucu ağları ve zemin kaplaması tamamen yenilenirken, saha ve kale direkleri de boyanarak modern ve güvenli bir görünüme kavuşturuldu. Yenilenen sahada ilk antrenmanlarını gerçekleştiren Göynük Futbol Okulu öğrencileri, daha konforlu ve güvenli bir zeminde spor yapmanın mutluluğunu yaşadı. Antrenörler Devrim Zengin ve Kurtuluş Taylan Toklu öncülüğünde çalışmalarına başlayan kursiyerler, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.   Devrim Zengin yaptığı açıklamada, sahanın önceki durumunun oldukça kötü olduğunu belirterek, “Başkanımız kısa sürede burayı yenileyerek tekrar hizmete açtı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız ve aileleri çok mutlu.” ifadelerini kullandı.   Kurtuluş Taylan Toklu ise yaklaşık 5 yıldır bölgede futbol eğitimi verdiklerini hatırlatarak, “Sahanın eski hali çocuklar için risk oluşturuyordu. Yapılan yenileme sayesinde artık çocuklarımız güvenle spor yapabiliyor. Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Göynük Futbol Okulu öğrencileri de yenilenen sahada antrenman yapmanın keyfini yaşadıklarını belirterek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.
Göynük Mahallesi’nde bulunan Kemer Belediyesi Günübirlik Sosyal Tesisleri içerisindeki halı saha, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde gerçekleştirilen kapsamlı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Yapılan çalışmalar kapsamında sahanın telleri, koruyucu ağları ve zemin kaplaması tamamen yenilenirken, saha ve kale direkleri de boyanarak modern ve güvenli bir görünüme kavuşturuldu.

Yenilenen sahada ilk antrenmanlarını gerçekleştiren Göynük Futbol Okulu öğrencileri, daha konforlu ve güvenli bir zeminde spor yapmanın mutluluğunu yaşadı. Antrenörler Devrim Zengin ve Kurtuluş Taylan Toklu öncülüğünde çalışmalarına başlayan kursiyerler, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
 
Devrim Zengin yaptığı açıklamada, sahanın önceki durumunun oldukça kötü olduğunu belirterek, “Başkanımız kısa sürede burayı yenileyerek tekrar hizmete açtı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız ve aileleri çok mutlu.” ifadelerini kullandı.
 
Kurtuluş Taylan Toklu ise yaklaşık 5 yıldır bölgede futbol eğitimi verdiklerini hatırlatarak, “Sahanın eski hali çocuklar için risk oluşturuyordu. Yapılan yenileme sayesinde artık çocuklarımız güvenle spor yapabiliyor. Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Göynük Futbol Okulu öğrencileri de yenilenen sahada antrenman yapmanın keyfini yaşadıklarını belirterek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.