Gram altın tüm zamanların rekorunu kırdı

EKONOMİ 23.07.2020 - 11:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırdı

Gram altında tüm zamanların rekoru geldi. Dün 409 lira seviyesinde günü kapatan gram altın, bugün 413 lira ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

haberimizvar.net- Dün günü 409 liradan kapatan altın yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kırmaya devam eden güvenli liman 413 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Aynı dakikalarda çeyrek altın 677 liradan, cumhuriyet altını ise 2.759 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise 1875 dolar seviyesinde bulunuyor. PİYASALARIN GÖZÜ MERKEZ'İN FAİZ KARARINDA Analistler, yeni tip koronavirüs tedavisine ilişkin haber akışı ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere jeopolitik gelişmelerin yanı sıra TCMB'nin bugünkü Para Politikası Kurulu toplantısının takip edileceğini bildirdi.   AA Finans'ın gerçekleştirdiği ankete katılan ekonomistlerin tamamı TCMB'nin bugünkü toplantıda politika faizini sabit bırakmasını bekliyor. 25 Haziran'daki son TCMB Para Politikası Kurulu toplantısında da politika faizi değiştirilmeyerek yüzde 8,25'te sabit bırakılmıştı.  
Gram altında tüm zamanların rekoru geldi. Dün 409 lira seviyesinde günü kapatan gram altın, bugün 413 lira ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

haberimizvar.net- Dün günü 409 liradan kapatan altın yükselmeye devam ediyor. Rekor üstüne rekor kırmaya devam eden güvenli liman 413 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 677 liradan, cumhuriyet altını ise 2.759 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise 1875 dolar seviyesinde bulunuyor.

PİYASALARIN GÖZÜ MERKEZ'İN FAİZ KARARINDA

Analistler, yeni tip koronavirüs tedavisine ilişkin haber akışı ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere jeopolitik gelişmelerin yanı sıra TCMB'nin bugünkü Para Politikası Kurulu toplantısının takip edileceğini bildirdi.

 

AA Finans'ın gerçekleştirdiği ankete katılan ekonomistlerin tamamı TCMB'nin bugünkü toplantıda politika faizini sabit bırakmasını bekliyor. 25 Haziran'daki son TCMB Para Politikası Kurulu toplantısında da politika faizi değiştirilmeyerek yüzde 8,25'te sabit bırakılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.