Grup toplantılarına 'korona' engeli

SİYASET 15.03.2020 - 15:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Grup toplantılarına 'korona' engeli

17 Mart Salı günü yapılacak CHP, AKP, MHP, HDP ve İYİ Parti grup toplantısı iptal edildiği açıklandı.

haberimizvar.net- Korona virüsü nedeniyle AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP TBMM grup toplantılarını iptal etti. TBMM'de grubu bulunan siyasi partiler, bu hafta grup toplantısı yapmayacak. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP’li Özel; ‘Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda 17 Mart Salı günkü haftalık olağan TBMM Grup toplantımızı iptal ettik. Yarınki MYK ve salı günkü Koronavirüs İzleme Komitesi toplantılarımızda son gelişmeleri değerlendireceğiz.’ diye yazdı. Öte yandan İYİ Parti'nin de grup toplantısı yapmayacağı açıklandı. Partinin resmi Twitter hesabındna yapılan açıklamada "17.03.2020 Salı günü, TBMM’de yapılması planlanan İYİ Parti Grup Toplantımız iptal edilmiştir" ifadelerine yer verildi. AKP Grup Başkanı Naci Bostancı’nın milletvekilleri ile paylaştığı notta şöyle denildi: “Bu hafta (18 Mart) grup toplantımız yapılmayacaktır. İkinci bir karara kadar grup toplantılarına ziyaretçi alınmayacaktır. Grup toplantılarına sadece milletvekillerinin katılımı ile yapılacaktır. Grup toplantılarının olduğu saatte başka bir program yapılmayacak ve randevu ve toplantı planlanmayacaktır” denildi  
17 Mart Salı günü yapılacak CHP, AKP, MHP, HDP ve İYİ Parti grup toplantısı iptal edildiği açıklandı.

haberimizvar.net- Korona virüsü nedeniyle AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP TBMM grup toplantılarını iptal etti. TBMM'de grubu bulunan siyasi partiler, bu hafta grup toplantısı yapmayacak.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP’li Özel; ‘Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda 17 Mart Salı günkü haftalık olağan TBMM Grup toplantımızı iptal ettik. Yarınki MYK ve salı günkü Koronavirüs İzleme Komitesi toplantılarımızda son gelişmeleri değerlendireceğiz.’ diye yazdı.

Öte yandan İYİ Parti'nin de grup toplantısı yapmayacağı açıklandı. Partinin resmi Twitter hesabındna yapılan açıklamada "17.03.2020 Salı günü, TBMM’de yapılması planlanan İYİ Parti Grup Toplantımız iptal edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı’nın milletvekilleri ile paylaştığı notta şöyle denildi: “Bu hafta (18 Mart) grup toplantımız yapılmayacaktır. İkinci bir karara kadar grup toplantılarına ziyaretçi alınmayacaktır. Grup toplantılarına sadece milletvekillerinin katılımı ile yapılacaktır. Grup toplantılarının olduğu saatte başka bir program yapılmayacak ve randevu ve toplantı planlanmayacaktır” denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.