Hastaneler arasında işbirliği protokolü

EĞİTİM 27.08.2019 - 11:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hastaneler arasında işbirliği protokolü

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi işbirliği protokolü imzalandı

haberimizvar.net AÜ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokole Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, AÜ Hastanesi Başmüdürü Prof. Dr. Mustafa Yıldıran, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Vefa Sayraç, ve Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür katıldı. Protokolle psikiyatri birimlerinde görev yapacak hemşirelere görevlerinin gerektirdiği yeterliliklerin kazandırılması için 'Psikiyatri Hemşireliği Sertifika Programı' kapsamında eğitim verilecek. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) yapılacak uygulama eğitiminde katılımcıların bilgi, beceri ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor. HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Akdeniz Üniversitesi olarak birçok alanda pek çok farklı kurum ve kuruluşla işbirliği protokolleri yapıyoruz. Bugün Atatürk Devlet Hastanesi ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği protokol ile de Psikiyatri Hemşireliği Sertifika Programı kapsamında psikiyatri hemşirelerinin bilgi, beceri ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi hedefliyoruz. İmzaladığımız işbirliği protokolünün her iki kuruma ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi işbirliği protokolü imzalandı

haberimizvar.net AÜ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen protokole Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, AÜ Hastanesi Başmüdürü Prof. Dr. Mustafa Yıldıran, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Vefa Sayraç, ve Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür katıldı. Protokolle psikiyatri birimlerinde görev yapacak hemşirelere görevlerinin gerektirdiği yeterliliklerin kazandırılması için 'Psikiyatri Hemşireliği Sertifika Programı' kapsamında eğitim verilecek. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde (TRSM) yapılacak uygulama eğitiminde katılımcıların bilgi, beceri ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Akdeniz Üniversitesi olarak birçok alanda pek çok farklı kurum ve kuruluşla işbirliği protokolleri yapıyoruz. Bugün Atatürk Devlet Hastanesi ile gerçekleştirmiş olduğumuz işbirliği protokol ile de Psikiyatri Hemşireliği Sertifika Programı kapsamında psikiyatri hemşirelerinin bilgi, beceri ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi hedefliyoruz. İmzaladığımız işbirliği protokolünün her iki kuruma ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.