İlçe kongrelerinin tarihi belli oldu

SİYASET 02.12.2019 - 13:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlçe kongrelerinin tarihi belli oldu

Mahalle seçimlerini tamamlayan CHP, ilçe kongrelerinin takvimini de belirledi. 15 Aralık’ta Kaş’tan başlayacak takvim 12 Ocak’ta Serik’te tamamlanacak. En çok il delegesi seçilecek Muratpaşa ve Kepez ilçe kongreleri 21 Aralık’ta yapılacak

haberimizvar.net Antalya’da mahalle seçimlerini tamamlayan CHP, ilçe kongrelerinin de tarihini belirledi. CHP İl Başkanlığı tarafından belirlenen kongre takvimine göre ilçe kongreleri 15 Aralık Pazar günü Antalya’nın en batıdaki ilçesi Kaş’la başlayacak. 16 Aralık Pazartesi günü ise en doğudaki ilçe Gazipaşa’yla devam edecek olan takvime göre 18 Aralık Çarşamba günü Korkuteli ve Elmalı ilçe kongreleri yapılacak. 20 Aralık Cuma günü de Aksu ilçe kongresi gerçekleştirilecek.   MURATPAŞA VE KEPEZ AYNI GÜN Antalya’nın nüfus ve delege sayısı olarak en büyük iki ilçesi olan Muratpaşa ve Kepez’in kongreleri 21 Aralık Cumartesi günü aynı saatlerde yapılacak. 22 Aralık Pazar günü de Konyaaltı ve Döşemealtı ilçe kongreleri tamamlanacak. Daha sonra bir hafta ara verilecek olan takvim 28 Aralık Cumartesi günü yapılacak Manavgat İlçe Kongresi’yle sürecek. 29 Aralık Pazar günü de Manavgat’ın komşusu Alanya’nın ilçe kongresi bitirilecek.   DOĞU İLÇELERİYLE SONA ERECEK Ardından batı ilçelerine geçen takvime göre 3 Ocak Cuma güne Demre, 4 Ocak Cumartesi günü Finike ve Kumluca, 5 Ocak Pazar günü de Kemer ilçe kongreleri tamamlanacak. Kongre takvimi doğu ilçeleriyle sona erecek. Buna göre 10 Ocak Cuma günü Gündoğmuş ve İbradı, 11 Ocak Cumartesi günü Akseki ve 12 Ocak Pazar günü de Serikli delegeler sandığa gidecek.              
Mahalle seçimlerini tamamlayan CHP, ilçe kongrelerinin takvimini de belirledi. 15 Aralık’ta Kaş’tan başlayacak takvim 12 Ocak’ta Serik’te tamamlanacak. En çok il delegesi seçilecek Muratpaşa ve Kepez ilçe kongreleri 21 Aralık’ta yapılacak

haberimizvar.net Antalya’da mahalle seçimlerini tamamlayan CHP, ilçe kongrelerinin de tarihini belirledi. CHP İl Başkanlığı tarafından belirlenen kongre takvimine göre ilçe kongreleri 15 Aralık Pazar günü Antalya’nın en batıdaki ilçesi Kaş’la başlayacak. 16 Aralık Pazartesi günü ise en doğudaki ilçe Gazipaşa’yla devam edecek olan takvime göre 18 Aralık Çarşamba günü Korkuteli ve Elmalı ilçe kongreleri yapılacak. 20 Aralık Cuma günü de Aksu ilçe kongresi gerçekleştirilecek.

 

MURATPAŞA VE KEPEZ AYNI GÜN

Antalya’nın nüfus ve delege sayısı olarak en büyük iki ilçesi olan Muratpaşa ve Kepez’in kongreleri 21 Aralık Cumartesi günü aynı saatlerde yapılacak. 22 Aralık Pazar günü de Konyaaltı ve Döşemealtı ilçe kongreleri tamamlanacak. Daha sonra bir hafta ara verilecek olan takvim 28 Aralık Cumartesi günü yapılacak Manavgat İlçe Kongresi’yle sürecek. 29 Aralık Pazar günü de Manavgat’ın komşusu Alanya’nın ilçe kongresi bitirilecek.

 

DOĞU İLÇELERİYLE SONA ERECEK

Ardından batı ilçelerine geçen takvime göre 3 Ocak Cuma güne Demre, 4 Ocak Cumartesi günü Finike ve Kumluca, 5 Ocak Pazar günü de Kemer ilçe kongreleri tamamlanacak. Kongre takvimi doğu ilçeleriyle sona erecek. Buna göre 10 Ocak Cuma günü Gündoğmuş ve İbradı, 11 Ocak Cumartesi günü Akseki ve 12 Ocak Pazar günü de Serikli delegeler sandığa gidecek.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.