İşte bekçilik sınavı soruları!

GÜNDEM 05.02.2020 - 17:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte bekçilik sınavı soruları!

Bekçi maaşlarının gündem olmasından sonra şimdi de bekçilik alımlarında uygulanan sınav sorularının kolaylığı vatandaşların tepkisine neden oldu.

haberimizvar.net-Yetkilerinin arttırılmasıyla gündeme gelen bekçiler, geçtiğimiz günlerde alacakları maaşlarla da gündem oldu. Eğitim durumlarına göre bekçilerin alacakları maaşlar lise mezunu için 3 bin 970 lira, lisans mezunları için ise 4 bin 500 TL olarak açıklanmıştı. Yeniçağ’dan Tolga Şahin’in özel haberine göre vatandaşlar üniversite mezunu işsizlik oranlarının 15 yılın zirvesinde olduğu bir dönemde bekçi maaşlarına büyük tepki göstermişti. Bekçi maaşlarından sonra şimdi de vatandaşlar bekçi alımlarında uygulanacak soruların kolaylığına isyan etti. Bekçilik alımlarında uygulanan o sorulardan bazıları şöyle:  
Bekçi maaşlarının gündem olmasından sonra şimdi de bekçilik alımlarında uygulanan sınav sorularının kolaylığı vatandaşların tepkisine neden oldu.

haberimizvar.net-Yetkilerinin arttırılmasıyla gündeme gelen bekçiler, geçtiğimiz günlerde alacakları maaşlarla da gündem oldu. Eğitim durumlarına göre bekçilerin alacakları maaşlar lise mezunu için 3 bin 970 lira, lisans mezunları için ise 4 bin 500 TL olarak açıklanmıştı.

Yeniçağ’dan Tolga Şahin’in özel haberine göre vatandaşlar üniversite mezunu işsizlik oranlarının 15 yılın zirvesinde olduğu bir dönemde bekçi maaşlarına büyük tepki göstermişti. Bekçi maaşlarından sonra şimdi de vatandaşlar bekçi alımlarında uygulanacak soruların kolaylığına isyan etti. Bekçilik alımlarında uygulanan o sorulardan bazıları şöyle:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.