İşte korona virüsün gün gün belirtileri!

SAĞLIK 23.03.2020 - 14:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İşte korona virüsün gün gün belirtileri!

Hacettepe Üniversitesi tarafından hazırlanan videoda, korona virüsün (Kovid-19) gün gün değişen belirtilerine yer verildi.

haberimizvar.net-Korona virüs dünyanın dört bir yanına yayılırken, Türkiye'de salgına yönelik önlemler de artıyor. Vatandaşları bilinçlendirmek için bir video yayınlayan Hacettepe Üniversitesi, korona virüsün gün gün, aşama aşama belirtilerini paylaştı. Görüntülerde ayrıca, belirtileri taşıyanların ivedilikle hastanelere gitmesi yönünde uyarılarda bulunuldu. Hacettepe Üniversitesi tarafından hazırlanan belirti takvimi sosyal medyada da kısa sürede binlerce paylaşım aldı.   SAĞLIK BAKANI DA UYARDI Diğer yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kişisel Twitter hesabından korona virüse ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Koca, "Hayat eve sığar" ifadelerini kullandı.
Hacettepe Üniversitesi tarafından hazırlanan videoda, korona virüsün (Kovid-19) gün gün değişen belirtilerine yer verildi.

haberimizvar.net-Korona virüs dünyanın dört bir yanına yayılırken, Türkiye'de salgına yönelik önlemler de artıyor.

Vatandaşları bilinçlendirmek için bir video yayınlayan Hacettepe Üniversitesi, korona virüsün gün gün, aşama aşama belirtilerini paylaştı.

Görüntülerde ayrıca, belirtileri taşıyanların ivedilikle hastanelere gitmesi yönünde uyarılarda bulunuldu.

Hacettepe Üniversitesi tarafından hazırlanan belirti takvimi sosyal medyada da kısa sürede binlerce paylaşım aldı.

SAĞLIK BAKANI DA UYARDI

Diğer yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kişisel Twitter hesabından korona virüse ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Koca, "Hayat eve sığar" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.