İstifa tek taraflı saygı duyulmalı

SİYASET 15.02.2020 - 15:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İstifa tek taraflı saygı duyulmalı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisindeki istifaları değerlendirirken, “İstifa, tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır” dedi.

Haberimizvar.net - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, görevlerinden ve partisinden istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal hakkında ilk kez konuştu. Akşener, şöyle konuştu: “Tuğba Hanım ile beraber dört arkadaşımız partimizden istifa etti. Bir milletvekili arkadaşımız MHP’ye geçti. Bir milletvekili arkadaşımız bağımsız kaldı. Bizden seçilmiş bir milletvekili arkadaşımız da AK Parti’ye geçti. BENİMLE KONUŞMADI Dün istifa eden Tuğba Hanım’ın neden istifa ettiği hakkındaki benim bilgim, teşkilat üzerinde bir ters düşme neticesinde olduğu. İstifa etmiş hiçbir arkadaşım hakkında olumsuz bir kelime etmedim. Çünkü istifa tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır. Benimle, istifa edeceğine dair konuşma yapmadı. O nedenle yaptığı açıklamanın dışında bir şey bilmiyorum. Bildiğim, il başkanlığının iki ilçe başkanını tedbirli olarak disipline sevk etmesi diye bir resmi yazısının olduğudur.” HABER MERKEZİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisindeki istifaları değerlendirirken, “İstifa, tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır” dedi.

Haberimizvar.net - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, görevlerinden ve partisinden istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal hakkında ilk kez konuştu. Akşener, şöyle konuştu: “Tuğba Hanım ile beraber dört arkadaşımız partimizden istifa etti. Bir milletvekili arkadaşımız MHP’ye geçti. Bir milletvekili arkadaşımız bağımsız kaldı. Bizden seçilmiş bir milletvekili arkadaşımız da AK Parti’ye geçti.

BENİMLE KONUŞMADI
Dün istifa eden Tuğba Hanım’ın neden istifa ettiği hakkındaki benim bilgim, teşkilat üzerinde bir ters düşme neticesinde olduğu. İstifa etmiş hiçbir arkadaşım hakkında olumsuz bir kelime etmedim. Çünkü istifa tek taraflı saygı duyulması gereken bir kavramdır. Benimle, istifa edeceğine dair konuşma yapmadı. O nedenle yaptığı açıklamanın dışında bir şey bilmiyorum. Bildiğim, il başkanlığının iki ilçe başkanını tedbirli olarak disipline sevk etmesi diye bir resmi yazısının olduğudur.” HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.