İYİ Parti’de adaylık heyecanı

SİYASET 14.01.2020 - 14:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de adaylık heyecanı

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Veteriner Barış Ayan, İl Başkanı Yavuz Temizer ve bir daha aday olmayacak mevcut Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ile birlikte adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net-İYİ Parti İl Binasında düzenlenen basın toplantısında Muratpaşa İlçe Başkan adayı Veteriner Barış Ayan adaylığını açıkladı. Parti yöneticilerinin tamamının katıldığı adaylık açıklamasında İl Başkanı Yavuz Temizer, Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Neşe Toker ve tekrar aday olmadığını açıklayan Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç hazır bulundu. ÜYE SAYIMIZI ARTTIRIYORUZ Kurucu parti üyesi olan ve aktif siyasetin içinde bulunan Barış Ayan’ın açıklamasının ardından İl Başkanı Yavuzer, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yüzde 10 kotası uygulamasıyla üye sayısının her geçen gün arttığının altını çizen Yavuzer, “Muratapaşa’da son seçimlerde 48 bin oyumuz var. Bu demek ki 4.800 üye yapmamız gerekliliğidir. Kim partimizde bir yere gelmek istiyorsa çalışacak. İyi Partililer sözde değil özde demokrattır. Birileri gibi arkadan dolanmayız. “ dedi.         
İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Veteriner Barış Ayan, İl Başkanı Yavuz Temizer ve bir daha aday olmayacak mevcut Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ile birlikte adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net-İYİ Parti İl Binasında düzenlenen basın toplantısında Muratpaşa İlçe Başkan adayı Veteriner Barış Ayan adaylığını açıkladı. Parti yöneticilerinin tamamının katıldığı adaylık açıklamasında İl Başkanı Yavuz Temizer, Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Neşe Toker ve tekrar aday olmadığını açıklayan Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç hazır bulundu.

ÜYE SAYIMIZI ARTTIRIYORUZ

Kurucu parti üyesi olan ve aktif siyasetin içinde bulunan Barış Ayan’ın açıklamasının ardından İl Başkanı Yavuzer, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yüzde 10 kotası uygulamasıyla üye sayısının her geçen gün arttığının altını çizen Yavuzer, “Muratapaşa’da son seçimlerde 48 bin oyumuz var. Bu demek ki 4.800 üye yapmamız gerekliliğidir. Kim partimizde bir yere gelmek istiyorsa çalışacak. İyi Partililer sözde değil özde demokrattır. Birileri gibi arkadan dolanmayız. “ dedi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.