İYİ Parti’nin gündeminde Antalya var!

SİYASET 14.02.2020 - 12:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’nin gündeminde Antalya var!

Partiden istifaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın dün basın açıklaması yapacağını duyurmasına karşın açıklama yapmaması üzerine Genel Merkez harekete geçti. İl Başkanı Yavuz Temizer Ankara’ya giderken, yarın yapılacak Genel İstişare ve GİK toplantılarında Antalya’nın gündemin ilk maddesinde yer alacağı öğrenildi.

haberimizvar.net-Görevden almaların ardından İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda sular durulmadı. Kongre sürecini de giren partide İl Başkanı Yavuz Temizer başkanlığında toplanan divan toplantısının ardından Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut'un görevlerine son verilmişti. Yerlerine ise Semih Tayfur ve Şükriye Karaben atanmıştı. Bu gelişmelerin ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal partisinden istifa ettiğini açıkladı. İSTİFALAR HAREKETLENDİRDİ Kumluca ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Toprak da, kendisine verilen kınama cezasının ardından istifa ettiğini açıklarken, Antalya Gençlik Kolları İl Eski Başkanı Neman Asgari de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. KORAY AYDIN DEVREDE İstifaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın dün sosyal medya hesabından kamuoyuna açıklama yapacağını duyurdu ancak beklenen olmadı. Aydın, açıklama yapmaması dikkat çekti. Genel merkezde bu gelişmeler yaşanırken yerel bir televizyonda canlı yayına çıkacak olan İl Başkanı Temizer, programı iptal ederek Ankara’ya gitti. GENEL MERKEZDE TOPLANTI Halen Ankara’da olan Temizer’in Genel Başkan Meral Akşener ile görüşme yaptığı öğrenildi. Öte yandan, yarın yapılacak Genel İstişare ve GİK toplantılarında Antalya’nın gündemin ilk maddesinde yer aldığı bildirildi.
Partiden istifaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın dün basın açıklaması yapacağını duyurmasına karşın açıklama yapmaması üzerine Genel Merkez harekete geçti. İl Başkanı Yavuz Temizer Ankara’ya giderken, yarın yapılacak Genel İstişare ve GİK toplantılarında Antalya’nın gündemin ilk maddesinde yer alacağı öğrenildi.

haberimizvar.net-Görevden almaların ardından İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda sular durulmadı. Kongre sürecini de giren partide İl Başkanı Yavuz Temizer başkanlığında toplanan divan toplantısının ardından Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut'un görevlerine son verilmişti. Yerlerine ise Semih Tayfur ve Şükriye Karaben atanmıştı. Bu gelişmelerin ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuğba Vural Çokal partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İSTİFALAR HAREKETLENDİRDİ

Kumluca ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Toprak da, kendisine verilen kınama cezasının ardından istifa ettiğini açıklarken, Antalya Gençlik Kolları İl Eski Başkanı Neman Asgari de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

KORAY AYDIN DEVREDE

İstifaların ardından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın dün sosyal medya hesabından kamuoyuna açıklama yapacağını duyurdu ancak beklenen olmadı. Aydın, açıklama yapmaması dikkat çekti. Genel merkezde bu gelişmeler yaşanırken yerel bir televizyonda canlı yayına çıkacak olan İl Başkanı Temizer, programı iptal ederek Ankara’ya gitti.

GENEL MERKEZDE TOPLANTI

Halen Ankara’da olan Temizer’in Genel Başkan Meral Akşener ile görüşme yaptığı öğrenildi. Öte yandan, yarın yapılacak Genel İstişare ve GİK toplantılarında Antalya’nın gündemin ilk maddesinde yer aldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.