İyi Parti’yi karıştıracak hareketler

YAŞAM 03.12.2020 - 10:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İyi Parti’yi karıştıracak hareketler

İyi Parti Antalya Teşkilat Başkanı Bülent Erol’un Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile ilgili sosyal medya paylaşımı olay oldu. Erol’un bu paylaşımı İl Başkanı Mehmet Başaran’ın bilgisi dahilinde yapıp yapmadığı merak ediliyor.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya Teşkilat Başkanı Bülent Erol’un bugün sosyal medya hesaplarından ardı ardına yaptığı iki paylaşım kafaları karıştırdı. İlk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile ilgili “Antalya’da ulaşılması en zor kişi, Muhittin Böcek başkanım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah” diyerek Hacıarifoğlu’nun fotoğrafını paylaşan Erol, paylaşımı kaldırıp Genel Sekreter Cansel Çevikkol’u Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel ile ziyaret ederek fotoğraf paylaştı. Ardından da daha önceki paylaşımını kaldırıp, yine Hacıarifoğlu’nun fotoğrafını paylaşıp, “Fotoğrafta görülen Büyükşehir Başkan Vekilimize ulaşmak çok zor, inşallah tez zamanda Büyükşehir belediye başkanımız Muhittin Böcek sağlığına kavuşur kendisini çok özledik” dedi.  İL BAŞKANINI HİÇE SAYDI Teşkilat Başkanı Bülent Erol’un İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel’i yanına alarak Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin İl Başkanı Mehmet Başaran’ın bilgisi dahilinde olup olmadığı merak edilirken, Hacıarifoğlu’nu hedef göstermesi dikkat çekti. Öte yandan Erol’un bu hareketi “İyi Parti Milletvekili Hasan Subaşı ve iki belediye başkanını yanına alarak Hacıarifoğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Mehmet Başaran’a gönderme yaptı” olarak yorumlandı.  CEZA ALACAK MI? Teşkilat Başkanı Bülent Erol, neden Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nu hedef aldı? Genel Sekreter Cansel Çevikkol’u ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sinyal mi gönderiyor? Ziyaretlerden İl Başkanı Mehmet Başaran’ın bilgisi var mı? Eğer bilgisi yoksa Erol ile ilgili herhangi bir soruşturma yapılacak mı?
İyi Parti Antalya Teşkilat Başkanı Bülent Erol’un Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile ilgili sosyal medya paylaşımı olay oldu. Erol’un bu paylaşımı İl Başkanı Mehmet Başaran’ın bilgisi dahilinde yapıp yapmadığı merak ediliyor.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya Teşkilat Başkanı Bülent Erol’un bugün sosyal medya hesaplarından ardı ardına yaptığı iki paylaşım kafaları karıştırdı. İlk olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ile ilgili “Antalya’da ulaşılması en zor kişi, Muhittin Böcek başkanım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah” diyerek Hacıarifoğlu’nun fotoğrafını paylaşan Erol, paylaşımı kaldırıp Genel Sekreter Cansel Çevikkol’u Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel ile ziyaret ederek fotoğraf paylaştı. Ardından da daha önceki paylaşımını kaldırıp, yine Hacıarifoğlu’nun fotoğrafını paylaşıp, “Fotoğrafta görülen Büyükşehir Başkan Vekilimize ulaşmak çok zor, inşallah tez zamanda Büyükşehir belediye başkanımız Muhittin Böcek sağlığına kavuşur kendisini çok özledik” dedi. 


İL BAŞKANINI HİÇE SAYDI
Teşkilat Başkanı Bülent Erol’un İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel’i yanına alarak Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin İl Başkanı Mehmet Başaran’ın bilgisi dahilinde olup olmadığı merak edilirken, Hacıarifoğlu’nu hedef göstermesi dikkat çekti. Öte yandan Erol’un bu hareketi “İyi Parti Milletvekili Hasan Subaşı ve iki belediye başkanını yanına alarak Hacıarifoğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Mehmet Başaran’a gönderme yaptı” olarak yorumlandı. 


CEZA ALACAK MI?
Teşkilat Başkanı Bülent Erol, neden Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nu hedef aldı?
Genel Sekreter Cansel Çevikkol’u ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sinyal mi gönderiyor?
Ziyaretlerden İl Başkanı Mehmet Başaran’ın bilgisi var mı? Eğer bilgisi yoksa Erol ile ilgili herhangi bir soruşturma yapılacak mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.