Kaçakçılara aman yok !

ASAYİŞ 30.06.2020 - 13:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kaçakçılara aman yok !

Antalya Polisi, il genelinde düzenlediği 3 ayrı operasyonda, kaçak cep telefonu, sahte fıçı bira, sahte alkol, kaçak nargile tütünü, gümrük kaçağı parfüm ve kol saatleri ele geçirdi, 9 kişi yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yapılan ihbarlar üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde operasyonlar için düğmeye bastı. İlk olarak internet üzerinden cep telefonu satan sanal mağazada kaçak cep telefonlarının klonlanıp sahte faturalarla satıldığı bilgisini alındı. Muratpaşa ilçesinde bir işyerine yapılan baskında 87 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi, bu telefonlara ait aksesuarlara el konuldu.   HERŞEYİN SAHTESİ Polis ikinci operasyonunu Döşemealtı ve Manavgat ilçelerinde düzenledi. Her iki ilçenin karayolunda durdurulan araçlarda yapılan aramada 2200 litre sahte fıçı bira, boş fıçı biraları, 744 şişe sahte alkol ele geçirildi. Bira fıçılarının üzerinde yapılan incelemede, üretim tarihleri ile kapakların uyuşmadığı, son kullanım tarihi geçen fıçıların sahte faturalarla satılmaya çalışıldığı belirlendi. Antalya Polisi'nin 4 gün içinde düzenlediği son operasyonunda da 56 kilogram 250 gram kaçak nargile tütünü, 375 litre sahte içki yapımında kullanılan etil alkol, 33 adet gümrük kaçağı parfüm ve 12 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 9 kişi yakalandı, "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan işlem yapıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, halk sağlığı açısından tehlikeli olan sahte içkiyi ve kaçak nargile tütünlerini piyasaya sürmeye çalışan, insan sağlığı ile oynayan ve her çeşit kaçakçılık faaliyetinin içerisinde yer alarak Devleti vergi kaybına uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.    
Antalya Polisi, il genelinde düzenlediği 3 ayrı operasyonda, kaçak cep telefonu, sahte fıçı bira, sahte alkol, kaçak nargile tütünü, gümrük kaçağı parfüm ve kol saatleri ele geçirdi, 9 kişi yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yapılan ihbarlar üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde operasyonlar için düğmeye bastı. İlk olarak internet üzerinden cep telefonu satan sanal mağazada kaçak cep telefonlarının klonlanıp sahte faturalarla satıldığı bilgisini alındı. Muratpaşa ilçesinde bir işyerine yapılan baskında 87 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi, bu telefonlara ait aksesuarlara el konuldu.

 

HERŞEYİN SAHTESİ

Polis ikinci operasyonunu Döşemealtı ve Manavgat ilçelerinde düzenledi. Her iki ilçenin karayolunda durdurulan araçlarda yapılan aramada 2200 litre sahte fıçı bira, boş fıçı biraları, 744 şişe sahte alkol ele geçirildi. Bira fıçılarının üzerinde yapılan incelemede, üretim tarihleri ile kapakların uyuşmadığı, son kullanım tarihi geçen fıçıların sahte faturalarla satılmaya çalışıldığı belirlendi. Antalya Polisi'nin 4 gün içinde düzenlediği son operasyonunda da 56 kilogram 250 gram kaçak nargile tütünü, 375 litre sahte içki yapımında kullanılan etil alkol, 33 adet gümrük kaçağı parfüm ve 12 adet gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 9 kişi yakalandı, "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan işlem yapıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, halk sağlığı açısından tehlikeli olan sahte içkiyi ve kaçak nargile tütünlerini piyasaya sürmeye çalışan, insan sağlığı ile oynayan ve her çeşit kaçakçılık faaliyetinin içerisinde yer alarak Devleti vergi kaybına uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.