mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

Kepez’e iki ayrı aile sağlığı merkezi için protokol

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.01.2026 - 14:12, Güncelleme: 28.01.2026 - 14:12
 

Kepez’e iki ayrı aile sağlığı merkezi için protokol

Kepez ilçesinde hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilecek olan iki ayrı Aile Sağlığı Merkezi için protokol töreni düzenlendi.

haberimizvar.net- Kepez ilçesinde, hayırseverlerin katkılarıyla, Aydoğmuş ve Altınova mahallelerinde inşa edilecek olan iki ayrı Aile Sağlığı Merkezi için protokol töreni düzenlendi. Antalya Valiliği Hükümet Konağı’nda düzenlenen törene; Vali Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan ile hayırseverler Serkan Uzunoğlu, Betül Uzunoğlu ile Veli Demirel ile aileleri katıldı. AYDOĞMUŞ VE ALTINOVA MAHALLELERİ İÇİN PROTOKOLLER İMZALANDI Hayırseverler Serkan Uzunoğlu ve Betül Uzunoğlu’nun katkılarıyla, Aydoğmuş Mahallesi’nde inşa edilecek olan 7 hekimli Naime Türkyılmaz Aile Sağlığı Merkezi ile Altınova Mahallesi’nde, hayırsever Veli Demirel’in katkılarıyla inşa edilecek olan 5 hekimli Veli– Rahime Demirel Aile Sağlığı Merkezi, vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacak. Aile Sağlığı Merkezlerinin hizmete girmesiyle birlikte Kepez'in sağlık alt yapısı daha da güçlenecek. Naime Türkyılmaz Aile Sağlığı Merkezi ile Veli– Rahime Demirel Aile Sağlığı Merkezi’nin tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edileceği belirtildi.
Kepez ilçesinde hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilecek olan iki ayrı Aile Sağlığı Merkezi için protokol töreni düzenlendi.

haberimizvar.net-  Kepez ilçesinde, hayırseverlerin katkılarıyla, Aydoğmuş ve Altınova mahallelerinde inşa edilecek olan iki ayrı Aile Sağlığı Merkezi için protokol töreni düzenlendi. Antalya Valiliği Hükümet Konağı’nda düzenlenen törene; Vali Hulusi Şahin, Kepez Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan ile hayırseverler Serkan Uzunoğlu, Betül Uzunoğlu ile Veli Demirel ile aileleri katıldı.

AYDOĞMUŞ VE ALTINOVA MAHALLELERİ İÇİN PROTOKOLLER İMZALANDI

Hayırseverler Serkan Uzunoğlu ve Betül Uzunoğlu’nun katkılarıyla, Aydoğmuş Mahallesi’nde inşa edilecek olan 7 hekimli Naime Türkyılmaz Aile Sağlığı Merkezi ile Altınova Mahallesi’nde, hayırsever Veli Demirel’in katkılarıyla inşa edilecek olan 5 hekimli Veli– Rahime Demirel Aile Sağlığı Merkezi, vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacak. Aile Sağlığı Merkezlerinin hizmete girmesiyle birlikte Kepez'in sağlık alt yapısı daha da güçlenecek.

Naime Türkyılmaz Aile Sağlığı Merkezi ile Veli– Rahime Demirel Aile Sağlığı Merkezi’nin tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.