Kepezli müteahhitlerden Kurnaz’a ziyaret

RÖPORTAJ 22.01.2020 - 13:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepezli müteahhitlerden Kurnaz’a ziyaret

Kepez’in Antalya’nın göz bebeği olduğuna dikkat çeken CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “CHP iktidarında yerel seçimlerde Kepez Belediyesi’ni kazandığımızda Kepez’de bulunan müteahhitlerin sıkıntılarında yanlarında olan bir belediye olacağız ” dedi.

haberimizvar.net-Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili müteahhitler ile bilgi alışverişinde bulunan Kurnaz, Kepez İlçesi’nin Antalya’nın göz bebeği olduğuna dikkat çekti. Kepez’in Antalya’nın cazibe merkezi haline gelmesi noktasında Kepezli müteahhitler ile iş birliği içerisinde olacaklarını söyleyen Kurnaz, “Kepez, müteahhitler açısından büyük bir bölge. Kepez’in doğal çevreyi bozmadan geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi gerekiyor. Kepez’de çok fazla müteahhidimizin olduğunu biliyoruz” dedi. Kepez Belediyesi’nin halkın yanında olan sosyal demokrat anlayış ve ortak akılla yürütülmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kurnaz, “Sizlerden de destek bekliyoruz” dedi. İNŞAAT SEKTÖRÜ EKONOMİNİN CAN DAMARI İnşaat sektörünün ekonominin can damarı olduğunu belirten Kurnaz, inşaat sektörünün durması halinde sektöre bağlı diğer iş kollarının da olumsuz etkileneceğine dikkat çekti. Kurnaz, “İnşaat sektörü sıvacısından, boyacısına, çimentosundan, demirine kadar birçok iş kolları ile doğrudan bağlantılı. Dolayısıyla milyonlarca insan inşaat sektöründen geçimini sağlıyor. Müteahhitlerimizin girdi fiyatlarının artmasına bağlı olarak giderlerinin arttığını bu nedenle inşaat yapmakta zorlandığını biliyoruz. Faiz fiyatlarının düşmesine rağmen vatandaşın alım gücü olmadığı için konut satın alamıyor. Bu da sektörün durmasına neden oluyor.” diye konuştu.    
Kepez’in Antalya’nın göz bebeği olduğuna dikkat çeken CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “CHP iktidarında yerel seçimlerde Kepez Belediyesi’ni kazandığımızda Kepez’de bulunan müteahhitlerin sıkıntılarında yanlarında olan bir belediye olacağız ” dedi.

haberimizvar.net-Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili müteahhitler ile bilgi alışverişinde bulunan Kurnaz, Kepez İlçesi’nin Antalya’nın göz bebeği olduğuna dikkat çekti. Kepez’in Antalya’nın cazibe merkezi haline gelmesi noktasında Kepezli müteahhitler ile iş birliği içerisinde olacaklarını söyleyen Kurnaz, “Kepez, müteahhitler açısından büyük bir bölge. Kepez’in doğal çevreyi bozmadan geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi gerekiyor. Kepez’de çok fazla müteahhidimizin olduğunu biliyoruz” dedi. Kepez Belediyesi’nin halkın yanında olan sosyal demokrat anlayış ve ortak akılla yürütülmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kurnaz, “Sizlerden de destek bekliyoruz” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜ EKONOMİNİN CAN DAMARI

İnşaat sektörünün ekonominin can damarı olduğunu belirten Kurnaz, inşaat sektörünün durması halinde sektöre bağlı diğer iş kollarının da olumsuz etkileneceğine dikkat çekti. Kurnaz, “İnşaat sektörü sıvacısından, boyacısına, çimentosundan, demirine kadar birçok iş kolları ile doğrudan bağlantılı. Dolayısıyla milyonlarca insan inşaat sektöründen geçimini sağlıyor. Müteahhitlerimizin girdi fiyatlarının artmasına bağlı olarak giderlerinin arttığını bu nedenle inşaat yapmakta zorlandığını biliyoruz. Faiz fiyatlarının düşmesine rağmen vatandaşın alım gücü olmadığı için konut satın alamıyor. Bu da sektörün durmasına neden oluyor.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.