Kılıçdaroğlu Antalya’da

SİYASET 31.07.2020 - 18:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kılıçdaroğlu Antalya’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramı Antalya’da geçiriyor. Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Nusret Bayar, genel başkanın parti içi değerlendirmeleri kamuoyu önünde yapılmaması gerektiğini dile getirdiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

haberimizvar.net-Bayramı Antalya’da geçiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Konuları basında değil içimizde konuşalım, enerjimizi iktidar olmaya harcayalım. Kurban Bayramı'nı Antalya'da ailesi ile birlikte geçiren Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek, bayramını tebrik ettim. Genel Başkanımızın hepinize büyük selamları var. Genel Başkanımızla Kurultay, ülkenin genel sorunları üzerine konuştuk. ‘PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’ İktidara giden yolda herkesin büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirten Genel Başkanımız; sosyal medya ve basında partimizi yıpratıcı söylemlerden kaçınılması, gerekli kurullar dışında parti içi konuların kamuoyu önünde yandaş basına malzeme verecek şekilde konuşulmaması gerektiğinin altını çizdi. Enerjimizi parti içinde bir yerlere gelmek için değil ülkeyi bu kötü yönetimden kurtarmaya harcamamız gerektiğini vurgulayan Genel Başkanımız, herkesi kol kola, omuz omuza partimizin iktidarı için çalışmaya davet etti. “ 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramı Antalya’da geçiriyor. Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Nusret Bayar, genel başkanın parti içi değerlendirmeleri kamuoyu önünde yapılmaması gerektiğini dile getirdiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

haberimizvar.net-Bayramı Antalya’da geçiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Konuları basında değil içimizde konuşalım, enerjimizi iktidar olmaya harcayalım. Kurban Bayramı'nı Antalya'da ailesi ile birlikte geçiren Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ederek, bayramını tebrik ettim. Genel Başkanımızın hepinize büyük selamları var. Genel Başkanımızla Kurultay, ülkenin genel sorunları üzerine konuştuk.

‘PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’

İktidara giden yolda herkesin büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirten Genel Başkanımız; sosyal medya ve basında partimizi yıpratıcı söylemlerden kaçınılması, gerekli kurullar dışında parti içi konuların kamuoyu önünde yandaş basına malzeme verecek şekilde konuşulmaması gerektiğinin altını çizdi. Enerjimizi parti içinde bir yerlere gelmek için değil ülkeyi bu kötü yönetimden kurtarmaya harcamamız gerektiğini vurgulayan Genel Başkanımız, herkesi kol kola, omuz omuza partimizin iktidarı için çalışmaya davet etti. “ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.