Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: "Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır"

GÜNDEM 15.08.2020 - 17:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a tepki: "Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Akdeniz konusunda, "CHP, Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir" açıklamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.   Doğu Akdeniz konusunda "CHP, Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir" suçlamasında bulunan Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır" dedi.   Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Dış politikada, Dışişleri Bakanlığını tümüyle devre dışı bırakacaksın.. Rüşvet alanları büyülelçi yapacaksın... Kadim dostumuz olan Mısır'ı düşman ilan edeceksin... Sosyete damat Doğu Akdeniz'deki karbon yatakları için 'Orada çok ciddi bir rezerv şu an itibarı ile yok' diyecek... Ve sen utanmadan sıkılmadan Cumhuriyet Halk Partisini suçlayacaksın... Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır... Ne diyorduk? Türkiye yönetilmiyor, Türkiye Savruluyor."    ERDOĞAN NE SÖYLEMİŞTİ? AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim konusunda CHP'yi 'Yunanistan'ın ağzıyla konuşuyor' diyerek suçlamıştı. Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, "CHP, Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir. CHP'li vatandaşlarımız oy verdikleri partilerinin savrulmasını sandıkta soracaktır. Bizim için önemli olan CHP'nin ve diğerlerinin savunduğu tezler değil, milletimizin nasıl baktığıdır. 83 milyonun tamamı devletimizin attığı adımları desteklemektedir" demişti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Akdeniz konusunda, "CHP, Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir" açıklamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

Doğu Akdeniz konusunda "CHP, Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir" suçlamasında bulunan Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır" dedi.

 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Dış politikada, Dışişleri Bakanlığını tümüyle devre dışı bırakacaksın..

Rüşvet alanları büyülelçi yapacaksın...

Kadim dostumuz olan Mısır'ı düşman ilan edeceksin...

Sosyete damat Doğu Akdeniz'deki karbon yatakları için 'Orada çok ciddi bir rezerv şu an itibarı ile yok' diyecek...

Ve sen utanmadan sıkılmadan Cumhuriyet Halk Partisini suçlayacaksın...

Böyle bir aymazlığı tarih bile yazmamıştır...

Ne diyorduk?

Türkiye yönetilmiyor,

Türkiye Savruluyor."

 ERDOĞAN NE SÖYLEMİŞTİ?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim konusunda CHP'yi 'Yunanistan'ın ağzıyla konuşuyor' diyerek suçlamıştı.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, "CHP, Yunan medyasının ağzıyla konuşmayı tercih etmiştir. CHP'li vatandaşlarımız oy verdikleri partilerinin savrulmasını sandıkta soracaktır. Bizim için önemli olan CHP'nin ve diğerlerinin savunduğu tezler değil, milletimizin nasıl baktığıdır. 83 milyonun tamamı devletimizin attığı adımları desteklemektedir" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.