Kıraathaneye kumar baskını

YAŞAM 16.08.2020 - 16:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kıraathaneye kumar baskını

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis kumar oynandığını tespit ettiği bir kıraathaneye baskın düzenlerken, kumar oynadıkları iddia edilen 6 kişi ve iş yeri sahibi hakkında işlem yapıldı.

haberimizvar.net-Alanya'nın Saray Mahallesi Pelitlik Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında iş yerine operasyon düzenledi. Baskında kumar oynattığı iddia edilen iş yeri sahibi ve kumar oynadığı tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca masada bulunan çok sayıda oyun pulu ve iskambil kağıdıyla 1550 TL ele geçirildi. Kumar oynadığı iddia edilen 6 kişiye idari para cezası uygulanırken, iş yeri sahibi hakkında 'kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem başlatıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde polis kumar oynandığını tespit ettiği bir kıraathaneye baskın düzenlerken, kumar oynadıkları iddia edilen 6 kişi ve iş yeri sahibi hakkında işlem yapıldı.

haberimizvar.net-Alanya'nın Saray Mahallesi Pelitlik Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında iş yerine operasyon düzenledi. Baskında kumar oynattığı iddia edilen iş yeri sahibi ve kumar oynadığı tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca masada bulunan çok sayıda oyun pulu ve iskambil kağıdıyla 1550 TL ele geçirildi.

Kumar oynadığı iddia edilen 6 kişiye idari para cezası uygulanırken, iş yeri sahibi hakkında 'kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.