Kiraya verildi

EKONOMİ 10.12.2019 - 16:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kiraya verildi

Armas Global, Kemer-Göynük'te bulunan Avantgarde Luxury Resort'ü bünyesine kattı.

haberimizvar.net-Bünyesinde 16 tesis bulunan Armas Global, Kemer-Göynük'te bulunan Avantgarde Luxury Resort'ü bünyesine kattı. Şirket, işletmesini devraldığı tesisi Armas Luxury Resort & Villas markasıyla işletecek. 140 metrekare üzerine kurulu, 398 odası ve 56 villası bulunan tesis, grubun lüks konseptli ilk oteli olma özelliği taşıyor. AÇIKLAMA YAPTI Turizmguncel’in haberine göre, Armas Global CEO’su Osman Kafadar, Armas markasının yeni yatırımları ve gelecek planlamaları ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Armas, köklü bir geçmişi bulunan ve gücünü tamamen otelcilikten alan bir marka. Çok ciddi bir istihdam gücümüz bulunuyor. Gençlerimize ve profesyonellerimize tesislerimizde iş imkanı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Yaptığımız otel yatırımlarının haricinde sektörel değişikliklere de ayak uydurabilmek adına online platformlarda da ciddi yatırımlar yapmaya başladık. Bu yatırımlarımızın meyvesini önümüzdeki sezonlarda alacağız. Armas Luxury otelimizin de bölgeye yeni bir heyecan getireceğine inanıyoruz. Tesisin mimarisi ve konsepti bizi heyecanlandırıyor. Önümüzde uzun bir yol var ve Armas markası global bir marka haline gelebilmek adına emin adımlarla ilerliyor.''   
Armas Global, Kemer-Göynük'te bulunan Avantgarde Luxury Resort'ü bünyesine kattı.

haberimizvar.net-Bünyesinde 16 tesis bulunan Armas Global, Kemer-Göynük'te bulunan Avantgarde Luxury Resort'ü bünyesine kattı. Şirket, işletmesini devraldığı tesisi Armas Luxury Resort & Villas markasıyla işletecek. 140 metrekare üzerine kurulu, 398 odası ve 56 villası bulunan tesis, grubun lüks konseptli ilk oteli olma özelliği taşıyor.

AÇIKLAMA YAPTI

Turizmguncel’in haberine göre, Armas Global CEO’su Osman Kafadar, Armas markasının yeni yatırımları ve gelecek planlamaları ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Armas, köklü bir geçmişi bulunan ve gücünü tamamen otelcilikten alan bir marka. Çok ciddi bir istihdam gücümüz bulunuyor. Gençlerimize ve profesyonellerimize tesislerimizde iş imkanı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Yaptığımız otel yatırımlarının haricinde sektörel değişikliklere de ayak uydurabilmek adına online platformlarda da ciddi yatırımlar yapmaya başladık. Bu yatırımlarımızın meyvesini önümüzdeki sezonlarda alacağız. Armas Luxury otelimizin de bölgeye yeni bir heyecan getireceğine inanıyoruz. Tesisin mimarisi ve konsepti bizi heyecanlandırıyor. Önümüzde uzun bir yol var ve Armas markası global bir marka haline gelebilmek adına emin adımlarla ilerliyor.'' 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.