Komşular arasında silahlı çatışma: 2 yaralı
Komşular arasında silahlı çatışma: 2 yaralı
Antalya'da aynı sokakta yaşayan iki aile arasında kız isteme yüzünden başladığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü. Pompalı tüfekle açılan ateşle 2 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçan 3 kişiyi polis kısa sürede yakaladı.
Antalya'da aynı sokakta yaşayan iki aile arasında kız isteme yüzünden başladığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü. Pompalı tüfekle açılan ateşle 2 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçan 3 kişiyi polis kısa sürede yakaladı.
haberimizvar.net- Olay, dün saat 23.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 2 komşu aile arasında iddiaya göre kız isteme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşmesi üzerine S.G., M.Ç. ve C.Ç. tabanca ve pompalı tüfekle çevreye ve diğer ailenin evine ateş açtı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Demir C. ve Tuncay Ş. bacaklarından yaralandı. Kan içerisinde yerde kalan Demir C. ve Tuncay Ş.'ye çevredekiler müdahale ederken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olayı gerçekleştiren S.G., M.Ç. ve C.Ç ise olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olan olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerindeki kalabalığı dağıtmakta güçlük çekti. Yaralılar, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Civardaki ev ve binaları arayan polis, şüphelileri kısa sürede yakaladı. Olayda kullanılan pompalı tüfek ve tabanca ise bir evin bahçesinde bulundu. Polis silahların bulunduğu evin çatısında da arama yaptı. 3 şüpheli gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
