MEDET!

SİYASET 07.01.2020 - 13:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MEDET!

Bildiğiniz üzere Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongre takvimi açıklanalı yaklaşık dört ay oldu. Sırasıyla mahalle delege seçimleri yapılıp ilçe kongrelerinin de sonuna gelindi. Bu hafta itibariyle ilçe kongreleri de bitip, bir ay sonra yapılacak olan ilk kongresi süreci başlayacak. İl kongresinde aday olmak için çalışma yapan 5 partidaşımız var. Yaklaşık 2 aydır sahadalar, her birinin emeği var ve partisi için çalışmış insanlar. Bir de 'Ankara "tek aday" istiyor' diye çığırtkanlık yapanlar var! "Genel merkez tek aday istiyor ama, bizim dediğimiz adayı istiyor" diyenler var! Sevgili dostlar, Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimin 20. senesini yaşıyorum. Genel merkez seçimlere müdahil olabilir, evet ama hiçbir zaman kaybedecek adayın yanında olup kendini yıpratmaz! Adaylara bakar, örgütlerin desteklerine bakar, imzalara bakar ve görüşünü sunar! Partimde bir-iki gündür üzülerek takip ettiğim bir süreç yaşanıyor. Devlette tek adamlığa karşı olanlar, Monarşik yapıyı antidemokratik bulan yoldaşlarım, sırf kendi adayları İl Başkanı olsun diye genel merkezden medet ummakta, yetiş ya Ankara diye feryat etmektedirler! Aynı Genel merkez, desteklediklerini değil de farklı bir partilimizi aday olarak gösterse, ilk tepki verecek olanlar da yine bunlar olur! Genel Merkez il başkanımızı belirleyecekse; Mahalle delegelerini niye seçtik? İlçe başkanlarını niye seçtik? İl delegelerini niye seçtik? Genel merkezimiz direk atama yapsaydı, hiç uğraşmasaydık!

Bildiğiniz üzere Cumhuriyet Halk Partisi olağan kongre takvimi açıklanalı yaklaşık dört ay oldu. Sırasıyla mahalle delege seçimleri yapılıp ilçe kongrelerinin de sonuna gelindi. Bu hafta itibariyle ilçe kongreleri de bitip, bir ay sonra yapılacak olan ilk kongresi süreci başlayacak.

İl kongresinde aday olmak için çalışma yapan 5 partidaşımız var. Yaklaşık 2 aydır sahadalar, her birinin emeği var ve partisi için çalışmış insanlar.

Bir de 'Ankara "tek aday" istiyor' diye çığırtkanlık yapanlar var! "Genel merkez tek aday istiyor ama, bizim dediğimiz adayı istiyor" diyenler var!

Sevgili dostlar, Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimin 20. senesini yaşıyorum. Genel merkez seçimlere müdahil olabilir, evet ama hiçbir zaman kaybedecek adayın yanında olup kendini yıpratmaz! Adaylara bakar, örgütlerin desteklerine bakar, imzalara bakar ve görüşünü sunar!

Partimde bir-iki gündür üzülerek takip ettiğim bir süreç yaşanıyor. Devlette tek adamlığa karşı olanlar, Monarşik yapıyı antidemokratik bulan yoldaşlarım, sırf kendi adayları İl Başkanı olsun diye genel merkezden medet ummakta, yetiş ya Ankara diye feryat etmektedirler!

Aynı Genel merkez, desteklediklerini değil de farklı bir partilimizi aday olarak gösterse, ilk tepki verecek olanlar da yine bunlar olur!

Genel Merkez il başkanımızı belirleyecekse;

Mahalle delegelerini niye seçtik?

İlçe başkanlarını niye seçtik?

İl delegelerini niye seçtik?

Genel merkezimiz direk atama yapsaydı, hiç uğraşmasaydık!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.