MHP’li vekil hesabını kilitledi

SİYASET 13.01.2020 - 12:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP’li vekil hesabını kilitledi

Geçtiğimiz günlerde Ordu’daki bir hastaneyi kapatan Sağlık Bakanı’nın boğazına yapışarak “Lan yavşak” dediğini söyleyen MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabına kilit koydu. Enginyurt’u artık kendi onayladığı takipçiler izleyebiliyor.

haberimizvar.net- MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabına kilit koydu. Enginyurt’un tweetlerine ve profiline bundan sonra sadece onayladığı takipçileri erişebilecek. MHP’li Enginyurt’un hesabına kilit koyduğunu, Ahmet Davutoğlu cephesinden ve Gelecek Partisi’nden verdiği kulislerle fenomen haline gelen ‘Ankara Kuşu’ duyurdu. Enginyurt’un hesabının ekran görüntüsünü paylaşan ‘Ankara Kuşu’, “Sizin yüzünüzden adam hesabını kilitlemiş. Bu sağlık bakanına şey demiş mi, dememiş mi onu soracaktım. Görüntülerde dedim diyor ama sallamış da olabilir” diye yazdı. ‘SAĞLIK BAKANI’NA ‘LAN YAVŞAK’ DEDİM’ ‘Ankara Kuşu’ bu tweetiyle, Cemal Enginyurt’un yeni ortaya çıkan ve adını vermediği bir Sağlık Bakanı’na ‘yavşak’ dediği videosuna gönderme yaptı. Söz konusu videoda, arkadaşlarının kendisine Ordu’da Gürgentepe Devlet Hastanesi’nin Sağlık Bakanı aracılığıyla kapatıldığını aktardığını söyleyen Enginyurt, ismini vermediği bir Sağlık Bakanı’nın boğazından tuttuğunu ifade ederek, “‘Lan’ dedim, ‘yavşak, hastane mi yaptın da kapatıyon?’ dedim, ‘sana on dakika süre veriyorum’” dediğini belirtti. 
Geçtiğimiz günlerde Ordu’daki bir hastaneyi kapatan Sağlık Bakanı’nın boğazına yapışarak “Lan yavşak” dediğini söyleyen MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabına kilit koydu. Enginyurt’u artık kendi onayladığı takipçiler izleyebiliyor.

haberimizvar.net- MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabına kilit koydu. Enginyurt’un tweetlerine ve profiline bundan sonra sadece onayladığı takipçileri erişebilecek. MHP’li Enginyurt’un hesabına kilit koyduğunu, Ahmet Davutoğlu cephesinden ve Gelecek Partisi’nden verdiği kulislerle fenomen haline gelen ‘Ankara Kuşu’ duyurdu. Enginyurt’un hesabının ekran görüntüsünü paylaşan ‘Ankara Kuşu’, “Sizin yüzünüzden adam hesabını kilitlemiş. Bu sağlık bakanına şey demiş mi, dememiş mi onu soracaktım. Görüntülerde dedim diyor ama sallamış da olabilir” diye yazdı.

‘SAĞLIK BAKANI’NA ‘LAN YAVŞAK’ DEDİM’

‘Ankara Kuşu’ bu tweetiyle, Cemal Enginyurt’un yeni ortaya çıkan ve adını vermediği bir Sağlık Bakanı’na ‘yavşak’ dediği videosuna gönderme yaptı. Söz konusu videoda, arkadaşlarının kendisine Ordu’da Gürgentepe Devlet Hastanesi’nin Sağlık Bakanı aracılığıyla kapatıldığını aktardığını söyleyen Enginyurt, ismini vermediği bir Sağlık Bakanı’nın boğazından tuttuğunu ifade ederek, “‘Lan’ dedim, ‘yavşak, hastane mi yaptın da kapatıyon?’ dedim, ‘sana on dakika süre veriyorum’” dediğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.